25 / 04 / 2024

Ege Vadisi için ön talep toplanıyor

Ege Vadisi için ön talep toplanıyor

Ankara, Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Ege Vadisi, Sinpaş GYO tarafından inşa edilecek. 900 konutluk bir proje olan Ege Vadisi, farklı tarzıyla Ankara'da Ege rüzgarını estirecek.

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

 Deprem bölgesinde çift maaş  ödenebilir!  Bölgede çalışanlar için önemli teşvik...

Depremden etkilenen 10 ilde önemli bir işgücüne sahip olan afet bölgesinin ekonomik anlamda nasıl ayağa kaldırılacağı ilgili çevrelerce tartışılıyor.  Ege ihracatçılarının buluşmasında, nitelikli işgücünün bölgede kalmasını teşvik için önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar…

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı başladı. İşte ModernYaka projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Ege Bölgesi için kritik uyarı!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir  Ege Bölgesi'nde yer alan fay hatları için uyarıda bulundu. 

İzmir'deki büyük kentsel dönüşüm için kredi hazır!

Anıl Talat Eryontuk, Cumhuriyet'in Ege'si için kentsel dönüşüme ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Ahmet Ercan'dan Marmara Depremi için tarih uyarısı!

Son zamanlarda yaşanan depremler hakkında yorum yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Ege Depremi'nde büyük depremin beklenmediğini söylerken Marmara depremi için de tarih verdi. 

Mahir Polat'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı için araştırma komisyonu önerisi!

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2011'de temeli atılan ve yaklaşık 700 milyon TL harcanan Çandarlı Limanı’nın akıbetinin hâlâ belirsiz olduğunu aktararak, ülke ekonomisine kazandırılması için Meclis’te araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi.

İzmir'de kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapım ihalesini kazanan yüklenici firmayla projeyi başlatan sözleşmeyi imzaladı. Soyer, imza töreninde “Bu, İzmir için çok kıymetli bir adım. İzmir için lokomotif olacak bir projeye imza atıyoruz” dedi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

Dr. Hasan Sözbilir'den iki il için yıkıcı deprem uyarısı!

Kuzey Ege'de depremlerin devam ettiğine değinen Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir iki il için yıkıcı deprem uyarısı yaptı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Ege Vadisi için ön talep toplanıyor Haberi

Ege Vadisi için ön talep toplanıyor

Ege Vadisi için ön talep toplanıyor

Şu an ön talep aşamasında olan Sinpaş Ege Vadisi, 26 bin metrekare arsa üzerine kuruluyor. 180 bin kapalı alana sahip olması beklenen sitenin yatırım değeri 600 milyon lira şeklinde açıklandı.


Ege Vadisi, İstanbul'daki benzerleri EgeBoyu ve Ege Yakası gibi taş duvarlar ile beyaz ve mavi renklere ev sahipliği yapacak.


Sinpaş, Ankara'daki Ege projesi için lansmanı, ruhsat işlemi tamamladıktan sonra Ekim-Kasım gibi gerçekleştirecek. Ege Vadisi'nin görüntüsü ve fiyatları şimdiden merak...