20 / 04 / 2024

Ege Vadisi satılık daire

Ege Vadisi satılık daire

Sinpaş GYO, Ankara’da yoğun ilgi gören projelerinden Ege Vadisi ile Ankaralıların ‘Ege’de yaşam hayalini’ gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ege Vadisi, satışa sunulmaya başlamasıyla birlikte çok yoğun ilgi görüyor.

Ege Vadisi satış ofisi haftasonu 20.30'a kadar açık!

Ege Vadisi satış ofisi haftasonu 20.30'a kadar açık olacak. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilecek projenin Kasım ayında basına tanıtılması planlanıyor.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları!

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları 975 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı'nın projesi İz Park Kartal'da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Oran Ege Vadisi satış fiyatları!

Oran Ege Vadisi satış fiyatları 321 bin 839 TL'den başlangıç gösteriliyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Ege Vadisi Evleri projesi Ekim 2018 yılında teslim ediliyor...

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

Halkalı Ege Yakası satılık!

Toplam 378 adet daireden oluşan proje daire alanları 99 metrekareden başlıyor. Halkalı Ege Yakası satılık evler 2+1, 2,5+1 ve 3+1 bahçeli ve teraslıdan oluşuyor.

Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Ege Vadisi satış ofisi haftasonu 20.30'a kadar açık!

Ege Vadisi satış ofisi haftasonu 20.30'a kadar açık olacak. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilecek projenin Kasım ayında basına tanıtılması planlanıyor.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 630,71 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Ege Vadisi satılık daire Haberi

Ege Vadisi satılık daire

Sinpaş GYO, Ankara’da yoğun ilgi gören projelerinden Ege Vadisi ile Ankaralıların ‘Ege’de yaşam hayalini’ gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ankara’nın en prestijli semtlerinden Çankaya Oran’da hızla yükselen Ege Vadisi, Alaçatı Çarşısı, yaz kış demeden dört mevsim kullanılabilecek Ankara’nın kumsallı ve en uzun havuzuna sahip plajı, taş dokulu evleri ve trafiğe kapalı yeşil alanları ile Ankara’da benzersiz bir yaşam fırsatı sunacak.


Sinpaş, 42 yıl önce kurulduğu Ankara’da, en yeni projesi Ege Vadisi’ni hızla hayata geçiriyor. Ege’ye özgü güzellikleri ile Ankara’nın en prestijli semtlerinden ve en beğenilen lokasyonlarından Çankaya Oran’da hayat bulacak Ege Vadisi, satışa sunulmaya başlamasıyla birlikte çok yoğun ilgi görüyor.


“Ege, Ankara’ya hiç bu kadar yakın olmamıştı”

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, konut sektöründe ‘Temalı İlk Konut Projesi’ ve ‘Dünyanın En İyi Türk Projesi’...