29 / 03 / 2024

ege yapı kağıthane ön satış fiyatları

ege yapı kağıthane ön satış fiyatları

Ege Yapı Kağıthane projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri bulunuyor. Projede lansman öncesi satışlara özel olarak yüzde 12 indirim avantajı bulunuyor...

Ege Yapı Kağıthane konut teslimleri!

Ege Yapı tarafından Kağıthane'de inşa edilecek olan projede lansmana özel olarak yüzde 12 indirim sağlanıyor. Projede konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Osmanpaşa Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Merkez (Osmanpaşa) Mahallesi 9701 ada 1 Parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

İVA Yapı Kağıthane'de yeniden sahaya iniyor! 

İnşaat sektörünün deneyimli müteahhitlik firmalarından İVA Yapı, Kağıthane'de yarım kalan projesi için yeniden çalışmalara başlıyor. 

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Mari Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Mari Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mari Yapı Kağıthane'de kentsel dönüşüme odaklandı!

Mari Yapı, İstanbul’un merkezinde kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.  Mari Yapı, Kağıthane'de 2 yeni proje hayata geçirecek. 

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyat!

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen projeden daire alanlara 42 bin TL'ye kadar seyahat çeki hediye ediliyor...

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Kağıthane Kordon İstanbul fiyat!

Kağıthane Kordon İstanbul fiyat listesi 568 bin TL'den başlıyor. Proje Ege Yapı tarafından 820 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi...

Kordon İstanbul Ege Yapı ödeme planı!

Kordon İstanbul Ege Yapı ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Kağıthane'de yükseliyor...

ege yapı kağıthane ön satış fiyatları Haberi

ege yapı kağıthane ön satış fiyatları

Ege Yapı imzasıyla yükselen Ege Yapı Kağıthane projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri yer alıyor. Projede ön satışlar yapılıyor. 


Kağıthane Ege Yapı Evleri toplam 599 daire, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Projede teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Ege Yapı Kağıthane projesinde lansman öncesi satışlara özel yüzde 12 indirimin yanı sıra peşin ödeme yapanlara ekstra yüzde 8'lik bir indirim daha sağlanıyor. 


Ege Yapı Kağıthane projesi ödeme planı kapsamında, yüzde 30 peşinat sonrasında yüzde 10'luk kısmı 18 ay sonra, ikinci yüzde 10'luk kısım daire tesliminde ödeniyor. Geriye kalan konut tutarı 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Ege Yapı Kağıthane ön satış fiyatları!

43 metrekare 1+0’lar 350 bin TL

84 metrekare 1+1’ler 563 bin TL

110 metrekare 2+1’ler 900 bin TL’den başlıyor.


Tel: 444 53 43

Web: