19 / 04 / 2024

ege yapı kağıthane

ege yapı kağıthane

Ege Yapı, Sadabad Deresi'nin kıyısında 820 milyon lira değerinde konut projesi inşa ediyor. Kağıthane'nin ulaşım akslarının kesişim noktasında olduğunu belirten İnan Kabadayı, "Sadabad Deresi ıslah projesi tamamlanınca bölge bambaşka bir çehreye bürünecek" dedi.

Ege Yapı Kağıthane projesi fiyatları 2017!

Ön satışların başladığı Ege Yapı Kağıthane projesi 599 daire, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Projenin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Ege Yapı Kağıthane projesi fiyatları 2017...

Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kağıthane Ege Yapı projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları 310 bin TL’den başlıyor.

Ege Yapı Kağıthane projesine 3 bin 500 ön talep geldi!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelere imza atan gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, Kâğıthane ve Maslak’ın buluşma noktasındaki yeni projesi için 3.500 adet ön talep aldı.

Ege Yapı Kağıthane projesi yıl sonunda tanıtılacak!

Karma konseptte hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen projenin lansmanı yıl sonunda yapılacak.

Ege Yapı Kağıthane projesinin ön talep dönemi devam ediyor!

Ege Yapı tarafından Kağıthane'de inşa edilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Karma konseptte yükselen projenin ön talep dönemi devam ediyor.

Ege Yapı Kağıthane'de ön talep toplanıyor!

Karma konseptte hayata geçirilen Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projede lansmanın yıl sonunda gerçekleşmesi hedefleniyor.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı yıl sonunda!

Ege Yapı, Eylül'de satışa çıkarmayı planladığı Kağıthane projesinin lansmanını yıl sonunda yapacak.. Karma konseptte tasarlanan Ege Yapı Kağıthane projesinde satışların yıl sonuna doğru başlaması hedefleniyor.

Ege Yapı Kağıthane'de ön talep süreci devam ediyor!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 4+1'e kadar yer aldığı projede ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Kağıthane'de satış sürecinin Eylül'de başlaması planlanıyor.

Kağıthane projesi Ege Yapı'da ön talepler toplanıyor!

Ege Yapı Kağıthane'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede ön talepler toplanmaya devam ediyor.

Ege Yapı Kağıthane'de ön talepler toplanıyor!

Ege Yapı Kağıthane projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Ön talep sürecinin devam ettiği projede ofis, rezidans, ticari ünite ve sosyal alanlar bulunuyor.

Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep süreci devam ediyor!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Kağıthane projesinde ön talepler alınmaya devam ediyor. Projede fiyatlar ve ödeme planı henüz kesinleşmedi.

Ege Yapı Kağıthane Projesi'nde satışlar Eylül'de başlayacak!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen projede ön talep süreci devam ediyor. Kağıthane Projesi'nde rezidans, ofis, sosyal yaşam alanları ve ticari üniteler yer alıyor.

Ege Yapı Kağıthane Projesi nerede?

Ege Yapı Kağıthane Projesi 'nde konutların yanı sıra, dükkan ve ofisler de yer alıyor. Proje web sitesi üzerinden ön talep topluyor. Peki Ege Yapı Kağıthane Projesi nerede?

Ege Yapı Kağıthane projesi Eylül'de satışta! Ön talep toplanıyor!

Ege Yapı Kağıthane projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Ön talebin toplandığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Osmanpaşa Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Merkez (Osmanpaşa) Mahallesi 9701 ada 1 Parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

İVA Yapı Kağıthane'de yeniden sahaya iniyor! 

İnşaat sektörünün deneyimli müteahhitlik firmalarından İVA Yapı, Kağıthane'de yarım kalan projesi için yeniden çalışmalara başlıyor. 

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Mari Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Mari Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mari Yapı Kağıthane'de kentsel dönüşüme odaklandı!

Mari Yapı, İstanbul’un merkezinde kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.  Mari Yapı, Kağıthane'de 2 yeni proje hayata geçirecek. 

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyat!

Kağıthane Kordon İstanbul Cendere fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen projeden daire alanlara 42 bin TL'ye kadar seyahat çeki hediye ediliyor...

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Kağıthane Kordon İstanbul fiyat!

Kağıthane Kordon İstanbul fiyat listesi 568 bin TL'den başlıyor. Proje Ege Yapı tarafından 820 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi...

Kordon İstanbul Ege Yapı ödeme planı!

Kordon İstanbul Ege Yapı ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Kağıthane'de yükseliyor...

ege yapı kağıthane Haberi

ege yapı kağıthane

KAĞITHANE'NİN  potansiyeline inanan ve yatırım kararı alan firmalardan biri de Ege Yapı.  Şirket Sadabat Deresi kıyısında 820 milyon değerinde bir proje hayata geçiriyor. Toplam 2 etap ve 10 bloktan oluşan Kordon İstanbul projesinde 550 konut ve 55 mağaza yer alacak. Projede daire büyüklükleri 41 metrekare ile 226 metrekare arasında değiştiğini belirten Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı "2 etaptan oluşan Kordon İstanbul'un ilk olarak 1. etabını satışa açtık ve hızlı bir şekilde 1+0 dairelerimizin satışlarını tamamladık.  1 +1 'lerimizin de büyük bir kısmının satışı tamamlandı. Projede yaşamak amaçlı satın almayı planlayan müşterilerimiz ise ağırlıklı olarak şu an için 3+1'lere ilgi gösteriyor" dedi. 


YOĞUN TALEP GÖRDÜ 

Projenin konumu ile öne çıktığım belirten Kabadayı, "Kordon İstanbul, ön talep döneminde Kağıthane bölgesinin ulaşım...