17 / 04 / 2024

ege yapı maslak projesi

ege yapı maslak projesi

Türkiyede tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sona yaklaşan Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Çekmeköy, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Maşa ile Koca Ayı Ege Yapı'nın Kordon İstanbul'un satış ofisinde!

Koray Varol Akademi, “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterlerini Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla buluşturdu.

Ege Yapı Kağıthane projesine 3 bin 500 ön talep geldi!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelere imza atan gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, Kâğıthane ve Maslak’ın buluşma noktasındaki yeni projesi için 3.500 adet ön talep aldı.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı 26 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, düzenleyeceği lansman toplantısı ile Kağıthane ve Maslak'ın buluşma noktasında yükselecek olan yeni projesini görücüye çıkarıyor.

Ege Yapı'dan İstanbul'a 5 yeni proje!

İstanbul’a modern eserler kazandıran Ege Yapı, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyinde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gizem Erduran tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Deniz Köşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı basın toplantısı 29 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Ege Yapı'dan Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisine karma proje!

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerine yakında konut, ofis ve AVM'den oluşan yeni bir proje hayata geçirilecek. Ege Yapı imzası taşıyacak projede çalışmalar gelecek yıl başlayacak.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

Batışehir Ege Yapı ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı projesinde 70 daire için ödeme fırsatları sunuluyor. Bağcılar'da yer alan Batışehir projesinde fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor...

ege yapı maslak projesi Haberi

ege yapı maslak projesi

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, “Ege Yapı olarak  merkezi lokasyonlar insanların hayatını kolaylaştıran, modern, teknolojik ve çevreci projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi.


Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, yaşamın başladığı Batışehir’de 28 Ocak Perşembe günü basın mensuplarıyla gerçekleştirilen sohbet toplantısında, sektör ve Ege Yapı’nın çalışmalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.


2015 yılında iki genel seçime ve dış ekonomik etkenlere bağlı olarak iç piyasada dönemsel bir durgunluk yaşandığını belirten H. İnanç Kabadayı, “Bu durgunluk dönemlerinde sektördeki talep sadece ötelendi.  Ege Yapı olarak böyle bir dönemde yeni proje satışa çıkmadan sadece mevcut projelerimizdeki kampanyalarımızda %20’lik bir büyüme başarısı gerçekleştirdik. 2016 yılında ve önümüzdeki yıllarda gayrimenkule olan ilginin ve istikrarın korunacağını düşünüyoruz. Son yıllarda artan yabancı yatırımcıların talebi de sektörün...