29 / 03 / 2024

egede arap sermayesi

egede arap sermayesi

Suudi İşadamı Salah Muhammed Al-Bassam, Marmaris'in ardından Antalya ve Bodrum'da da yatırım hedefliyor. Arap şirketin Türkiye planları ne?

Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın, hodri meydan. Kuralım komisyonu araştıralım, kaç Katarlı, kaç Birleşik Arap Emirliğinden, kaç Arap sermayesi, yandaş AKP müteahhidi çıkacak,  acaba numunelik CHP çıkacak mı?" dedi...

Arap sermayesi Türkiye'de yatırım yapacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, iş dünyasının referandum sürecinin sona ermesiyle rahat bir nefes aldığını belirtti. Atalay, yabancı yatırımcıların Türkiye’den gayrimenkul alma sürecine gireceğini söyledi.

Körfez sermayesi rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda!

Arap ülkelerinden Türkiye'ye 6 ayda 250 milyar dolarlık akış sağlanacağım kaydeden Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, "Körfez sermayesi son bir yıldır rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda" dedi.

Arap sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi!

Yatırım Kongresinin Türkiye'deki yetkili firması LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi

Arap sermayesi 3. havalimanı etrafına yönelecek!

Türk Arap İlişkileri Uzmanı, Uluslararası İş Forumu (IBM) Başkan Yardımcısı Gazi Mısırlı, Arap sermayesinin 3'üncü Havalimanı etrafında kümeleneceğini söyledi.

Körfez sermayesi yatırımcılarıyla İstanbul'da buluştu!

Körfez sermayesi, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden toplam 1.5 trilyon dolarlık fonun yöneticileri ve sahipleri yatırımın başkenti İstanbul’da buluştu.

Arap yatırımcıların eşleri, perakende sektöründe ciroları artırdı!

Türkiye 'den gayrimenkul toplayan Arap yatırımcıların eşleri, perakende sektöründe ciroları artırdı. Körfez Bölgesi'nden gelen gelerek yazı İstanbul'daki yeni konutlarında geçiren aileler arasında alışveriş rekabeti yaşanıyor.

Dap Yapı 500 konutu Arap yatırımcıya tanıttı!

Dap Yapı 500 konutu Arap yatırımcıya tanıttı. Yapı, İstMarina'nın ilk etabındaki 1000 konutun 950'sini 45 günde sattı. Şimdi sırada Dubai'de Arap yatırımcıya tanıtılan 500 konutluk ikinci etap var.

Turizmde Arap baharı!

Yaz dönemini değerlendiren Bursalı turizmciler, Arap turist sayısındaki artışla birlikte yaz aylarında yüzde 100 doluluk oranıyla çalıştıklarını söylediler. 2015 yılı için ise 110 yeni tesisin açılması bekleniyor...

Eroğlu Gayrimenkul Cityscape'te Arap yatırımcıların gözdesi oldu!

Dünyanın prestijli gayrimenkul şirketlerinin de katıldığı Cityscape Global’da, Eroğlu Gayrimenkul projeleri yatırımcılardan da yoğun ilgi gördü. Eroğlu Gayrimenkul Cityscape Global Fuarı'nda Arap yatırımcıların gözdesi oldu.

Turizmcinin yüzünü Arap turistler güldürdü!

Yaz dönemini değerlendiren Bursalı turizmciler, Arap turist sayısındaki artışla birlikte yaz aylarında yüzde 100 doluluk oranıyla çalıştıklarını söylediler. Vehbi Varlık, Türkiye'deki turizm yatırımlarının artışının olumlu seyrinde devam ettiğini belirtti

Kumsal Boztepe Arap yatırımcılara gayrimenkul danışmanlığı yapıyor!

Kadıköy Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da bulunan Intrue Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı' nın 4 yılda adını ezberleten Kumsal Boztepe, emeklerinin karşılığını almaya başladı. Arap yatırımcılara gayrimenkul danışmanlığı yapıyor...

Tuğçelik Aliminyum sermayesi hakkında açıklama yaptı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri sanayi ve Tiacret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum sermayesi hakkında açıklama yaptı.

egede arap sermayesi Haberi

egede arap sermayesi

Türk inşaat sektörü 4,5 yıldır süren ekonomik istikrar sayesinde altın günlerini yaşıyor. Pek çok yerli şirket büyük çaplı konut projelerine girişirken yabancı yatırımcılar da gözünü Türkiye'ye çevirdi.

Avrupa ve ABD kökenli şirketlerin ardından Arap sermayesi de Türkiye'de konut yatırımı için kolları sıvadı. Bu konuda ilk adım Suudi işadamı Salah Muhammed Al-Bassam'dan geldi. Al-Bassam Şirketler Grubu, Ege'nin en çok ilgi gören tatil yörelerinden Marmaris'e 10 milyon dolarlık lüks villa sitesi yapıyor. Villalar yaz tatilini Türk sahillerinde geçirmek isteyen Avrupalılara satılacak. Al-Bassam Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Salah Muhammed Al-Bassam, Türk emlak sektörüne İstanbul yerine daha küçük bir tatil bölgesinden girmeyi tercih etti. Suudi işadamı, bu tercihini, 'Tatil bölgelerinde daha az sermayeyle yatırım yapılabiliyor....