29 / 03 / 2024

Egepen Kepenk Sistemleri

Egepen Kepenk Sistemleri

Geliştirdiği PVC ürünleri yüzde 100 geri dönüşümlü üreten ve tüm ürünlerini maksimum uyum ile bir araya getiren Egepen Deceuninck, geliştirdiği kepenk seçeneklerini nostaljiden vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuyor

Egepen Kepenk Sistemleri ile evlere nostaljiyi getiriyor!

Geliştirdiği PVC ürünleri yüzde 100 geri dönüşümlü üreten ve tüm ürünlerini maksimum uyum ile bir araya getiren Egepen Deceuninck, geliştirdiği kepenk seçeneklerini nostaljiden vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuyor

Egepen Deceuninck nesil panjur sistemleri hem pratik hem estetik!

Mekânlara mimari açıdan dekoratif seçenekler sunan Türkiye’nin lider PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck, Storbox Panjur Sistemi ile ev ve ofislere güvenlik, yalıtım ve enerji tasarrufunu bir arada sunuyor.

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Fırat ve Arzu Şahin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Ak San İnşaat Kimya Otomatik Kepenk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak San İnşaat Kimya Otomatik Kepenk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Çevik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Arme Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arme Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Savaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Pendik, Ramazanoğlu Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Boğaziçi Alüminyum ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Alüminyum ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Kün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mermerciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Ümak Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümak Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Akbaba tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu.

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı 1-3 Aralık'ta!

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı 1-3 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Çalıştay, Yunanistan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya, Moldova, Ukrayna ve Türkiye'nin yürüttüğü WASTEnet Projesi kapsamında 1-3 Aralık tarihlerinde Kocaeli'nde yapılacak.

Karel Güvenlik Sistemleri kapıları uzaktan kilitleyip açıyor!

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

Nurol GYO HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri'ni tercih etti!

Betonun tamamını yalıtarak, beton ömrü boyunca su izolasyonu sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri, Nurol GYO'nun bir "Yaşam Vadisi" oluşturma yaklaşımı ile inşaatına başladığı Nurol Park projesinin temel altı su yalıtımında tercih edildi.

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı!

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı. Dış ısı yalıtım sistemlerinin yangın performansını ölçmeyi amaçlayan “Full Scale” yangın testleri ülkemizde ilk kez gerçekleştirildi.

Kale 7/24 Alarm Sistemleri abone sayısını hızla artırıyor!

60 yılı aşkın süredir özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding’in bünyesinde güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm Sistemleri, abone sayısını hızla arttırmayı hedefliyor.

Egepen Kepenk Sistemleri Haberi

Egepen Kepenk Sistemleri

Özellikle günümüzde güvenlik ya da sert iklim koşullarından korunmak amacıyla kullanılan kepenk sistemleri, kullanıcılara hem güvenli bir ortam hem de ısı tasarrufu sağlıyor. Dekoratif amaçlı olarak da kullanılabilen kepenk sistemleri, Egepen Deceuninck’in doğadan esinlenilen 14 farklı renk seçeneği ile mekânlara estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.


Egepen Deceuninck kepenk sistemlerinde, kanatlar kapalıyken özel makaslı bir sistem ile ileriye doğru açılabiliyor. “Faydalı Model Belgesi” alan ve Egepen Deceuninck’in kepenk sistemine farklılık getiren bu uygulaması kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlıyor. Özel sistem ile geliştirilen kepenk sistemleri, montaj şekline göre duvara veya kasaya montaj olmak üzere iki gruba ayrılıyor. Kişisel tercihlere ve zevklere göre Egepen Deceunicnk kepenklerde beyaz ve lamine renk alternatifleri de uygulanabiliyor. Mekânın özelliğine göre kemerli kepenk üretimi de yapılabilen kepenk sistemleri, hem...