29 / 03 / 2024

egeyapı group Batışehir ulaşım bilgileri

egeyapı group Batışehir ulaşım bilgileri

Batışehir ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 3 bin 226 konuttan meydana gelen Batışehir projesi stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı tipte dizayn edildi...

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy'de proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbulluların özlemini çektiği, doğa ile baş başa bir proje geliştiriyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi!

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi daha önce Batışehir ve Pega Kartal projelerine imza atan EgeYapı Group tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilecek. Proje ön talep toplamaya başladı.

EgeYapı Group Çekmeköy projesi için ön talep topluyor!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji dünyasının öncü firması Casper; Çekmeköy’de ayrıcalıklı bir projeye imza atıyor.

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

EgeYapı Group Batışehir'de 2 farklı ödeme kampanyası!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve İstanbul’un en dikkat çeken yaşam merkezlerinden olan Batışehir; ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıyor.

Ege Yapı Group Mart ayında Batışehir'le 1'nci oldu!

Ege Yapı Group, Mart ayında Batışehir projesinde 213 adet bağımsız bölüm satışı yaptı. Böylelikle Mart ayında en çok satış yapan marka oldu.

Batışehir Bağcılar'da yüzde 15 peşinatla 60 ay vade!

Batışehir projesi Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Batışehir Bağcılar projesinde taksitler 3 bin 500 TL’den başlıyor.

Batışehir'de 3.050 TL taksitle! Yüzde 15 peşinat imkanı!

Egeyapı Group imzası taşıyan Batışehir'de 3 bin 50 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 3 bin 226 konutun yer aldığı projede fiyatlar 270 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bağcılar Batışehir'de taksitler 3.050 TL’den başlıyor!

Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinde kampanya devam ediyor. Projede yüzde 15 peşinatla, 60 ay firma bünyesinde vade imkanı bulunuyor.

egeyapı group Batışehir ulaşım bilgileri Haberi

egeyapı group Batışehir ulaşım bilgileri

Toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana gelen Batışehir ulaşım bilgileri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Dairelerin stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı tipte dizayn edildiği Batışehir Residence ne zaman teslim sorusuna ilk iki etap için hemen yanıtı veriliyor.


Batışehir Evleri'nde projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları yer alıyor.


Batışehir ev fiyatları!

Batışehir kısmı 268 bin liradan,

Batışehir Loca kısmı 270 bin liradan,

Batışehir Premium kısmı 276 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Batışehir Bağcılar ödeme planı!

- Yüzde 1 peşinat ödemesiyle peşinatın kalan kısmı 1 sene sonra veriliyor. Kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor.

-Yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar banka kredisi ile taksitlendirilirken yüzde 10 indirim uygulanıyor.

-Yüzde 25...