29 / 03 / 2024

Eğin Yapı

Eğin Yapı

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Eğin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

DASK ödemesi hangi binalar için yapılır? Zorunlu Deprem Sigortası hangi hasarları kapsıyor? Peş peşe açıklandı! 

'DASK ödemesi hangi binalar için yapılır? Zorunlu Deprem Sigortası hangi hasarları kapsıyor?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdurrahman Telli tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Laboratuvar İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ!

Laboratuvar İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğ 31372 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31372 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eğin Yapı Haberi

Eğin Yapı

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Eğin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.  İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...