26 / 04 / 2024

Eğlencenin patronları İstanbulda toplanıyor

Eğlencenin patronları İstanbulda toplanıyor

Uluslararası Eğlence Parkları ve Gözde Mekanlar Birliği (IAAPA) Avrupa, 21-22 Mayıs 2015 tarihlerinde yıllık Bahar Forumu’nu İstanbul Vialand’de düzenleyecek. Toplantıda değişen eğlence anlayışı masaya yatırılacak.

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

Güldür Güldür Show'un bilet fiyatı ne kadar? İşte Güldür Güldür Show 26 Mart 2023 bilet fiyat listesi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölü çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

EYT'de flaş gelişme! Patronlar peş peşe açıkladı! İşte EYT'de o formüller...

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenleme için geri sayım başlarken; iş dünyası işgücü ve finansman açısından olumsuz etkiye neden olmayacak formüllere ilişkin taleplerini peş peşe açıklıyor. İşte ayrıntılar...

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Borsa İstanbul'da kritik gelişme! İnceleme başlatıldı, patronlar zarar edecek! 

Borsa İstanbul'da olağan dışı hareketlerden sonra dün olağanüstü zirve toplanırken Bloomberg'e konuşan bir yetkili, inceleme başlatıldığına, piyasa bozucu hareketlerin olduğuna dikkat çekti. Yetkili ayrıca sistemik risk olmasa da bazı patronların zarara uğrayacağını da vurguladı. İşte ayrıntılar...

Yaz bitmeden ne yapalım diyorsanız sizin için en uygun Playstation’ı bulduk! 1 Eylül 2022 Playstation fiyat listesi..

Oyun konsolu dünyasının en önemli isimlerinden birisi haline gelen PlayStation serisi, herkes için eğlencenin yeni adı olmuş durumda. Sizde ailecek ya da arkadaşlarınızla, eğlenceli vakit geçirmek isterseniz 1 Eylül 2022 Playstation fiyat listesi..

Dolara peş peşe müdahale sinyali! 'Durmak yok yola devam' diyerek açık açık söyledi

Dolara önümüzdeki günlerde peş peşe müdahale bekleniyor. IMF'nin dün açıkladığı doların dünya ekonomisinde kapladığı rezervlerin son 20 yılın dibini gördüğü açıklamasından sonra paranın patronları harekete geçti. Doların değerini artırmak için düğmeye basılacak.

Şirkete ait konutlarda oturan patronlar vergi öder mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu bugünkü köşesinde şirketlere ait konutlarda yaşayan patronların vergi ödemelerini kaleme aldı. 

Patronlar KDV düzenlemesi ve tapu harcı indirimi için ne diyor?

Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV oranı yüzde 8'e, tapu harcı oranı ise yüzde 4'ten yüzde 3'e düşürüldü. Peki inşaat patronları ne diyor?

ViaSea Akvaryum açıldı!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren özelliklerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu 'Viasea' kapılarını açtı.

Viasea Akvaryum Haziran'da açılıyor!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren donatılarına bir yenisini daha ekledi. Viasea Akvaryum dünyanın ilk 'iklim temalı akvaryumu' olma özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Bursa Next by Kumova Hazira'nda teslim!

Ömer Kumova inşaatın ayrıcalığının hissedildiği NEXT; metronun, alışverişin, eğlencenin, sosyal hayatın, sağlığın ve eğitimin yanında… Proje Özlüce’de Özdilek AVM’nin giriş kapısının tam karşısında planlanmıştır.

İşte eğitim gönüllüsü inşaatçılar!

İş hayatındaki başarıları eğitim hizmetlerinde de ortaya koyan girişimcilerimizin sayısı günden güne artıyor. Özellikle inşaat alanında hizmet veren şirketlerin patronları yaptıkları bağışlarla isimlerini eğitim kurumlarıyla ölümsüzleştiriyor.

Eğlencenin patronları İstanbulda toplanıyor Haberi

Eğlencenin patronları İstanbulda toplanıyor

Paris Disneyland gibi birçok dünyaca ünlü eğlence merkezlerinin CEO’ları ve üst düzey yöneticilerinin katılacağı forum ilk kez Türkiye’de yapılacak. Dünyada eğlence sektöründe ki gelişmelerin paylaşıldığı bu forum, IAAPA’nın dünya genelindeki üyelerini ve eğlence sektörü uzmanlarını buluşturduğu en kapsamlı etkinlik.


Bu yılki forum İstanbul’da Vialand ve Kidzania’da gerçekleşecek.


Dünyada eğlence anlayışının değiştiğini anlatan Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Yeni nesil eğlence merkezlerinde yaratıcılık ön planda. Türkiye’de de 1990’lı yılların başında alışveriş merkezlerinin belli noktalarında küçük eğlence üniteleri bulunuyordu. Vialand olarak biz ilk kez hem Türkiye’de hem de dünyada, eğlence ile alışverişi buluşturan 360 derece perakendecilik konseptini...