28 / 03 / 2024

Ekinoks

Ekinoks

İç giyim markası Suwen ekinoksa özel mevcut tüm indirimlerine ek sepette yüzde 23 indirim yaptı. İşte Suwen ekinoks indirimi..

1998 yılında Ekinciler İnşaat'tan satışı devam eden 4 proje!

1998 yılında Ekinciler İnşaat'ın inşa ettiği Teras Konutlar, Otağ Evler, Nakkaştepe Boğazüstü Villaları ve Göztepe Park Residence projelerinin satışı devam ediyormuş. Ekinciler, 9 milyardan başlayan fiyatlarla farklı seçenekler sunuyormuş.

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya! Yüzde 50 indirim fırsatı başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya başladı. Ekinoks koleksiyonunu kapsayan bu indirimde pırlanta küpeden yüzüğe hepsine sahip olabilirsiniz. İşte 29 Aralık 2022 Sina pırlanta fiyat listesi.

Lüks tüketimde online cazibesi! Beymen'de kaçırılmayacak fırsatlar 25 Eylül 2022 fiyat listesi 

Beymen online satış platformunda The One'lılara özel ekinoks ayrıcalığı ile yüzde 20 indirim veriyor. Beymen'de ayrıca güzellik ve kozmetik ürünlerinde yüzde 15 indirim bulunuyor. Chakra ürünleri ise yüzde 50'ye varan indirimlerle sunuluyor.

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Suwen ekinoks indirimi: sepette yüzde 40 artı yüzde 23! Suwen 23 Eylül 2022 fiyat listesi

İç giyim markası Suwen ekinoksa özel mevcut tüm indirimlerine ek sepette yüzde 23 indirim yaptı. İşte Suwen ekinoks indirimi..

Beymen’de dünyaca ünlü koleksiyonlarda yüzde 20 Ekinoks indirimleri! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Beymen Ekinoks indrimleri ile The Mannie, Alexender McQueen, Stella McCartney, Polo Ralp Mauren, Valentino Garavani, Veja, Tony Burch gibi dünyaca ünlü markaların seçili koleksiyonlarında yüzde 20 Ekoniks indirim kampanyası düzenliyor. İşte ürünlerin bazılarının fiyat listesi

Ekinoks Konut Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinoks Konut Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Aycibin ve Kübra Polat ortaklığında kuruldu.

Ekinoks Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekinoks Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Dağ tarafından kuruldu.

AND Pastel’de Ekinoks sürprizi: Fiyatlar eşitleniyor!

AND Gayrimenkul imzası ile İstanbul Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel’de ekinoks kampanyasını hayata geçiriyor. Kapsamında 23-30 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm daire tiplerinde fiyatlar da eşitleniyor...

Ekinoks Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinoks Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Emre Arslan tarafından kuruldu.

ÇNR Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇNR Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilgehan Çınar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, Ekinoks Rezidans'ta kuruldu.

Çamlıca Ekinoks Konakları'nda 5+2 villalar 4,1 milyon dolar!

Selimoğlu Group tarafından hayata geçirilen ve 11 villadan oluşan Çamlıca Ekinoks Konakları'nda 5+2 villalar 4 milyon 100 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede villa teslimleri hemen yapılıyor...

EYC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EYC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Yücel, S.Sami Fevzi Arbatlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Ekinoks Rezidans'ta kuruldu

Işılan Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işılan Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Alagöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım'da Ekinoks Rezidans, Beylikdüzü'nde kuruldu

Ekinoks Haberi

Ekinoks

Ev ve iç giyim markası Suwen’de kampanyalar devam ediyor. Suwen’in devam eden indirimleri ise şöyle:

sütyenlerde 3 al 2 öde, Kış ev giyimde %40 inidirm Külotlarda 2 al 1 öde Gelinlere özel dream koleksiyonunda 3 al 2 öde Petite koleksiyonunda 3 al 2 öde

Suwen markası tüm bu kampanyalarına ek olarak ekinoksa özel tüm indirim ve kampanyalarda geçerli sepette %23 indirim yapıyor.

İşte Suwen ekinoks indirimi fiyat listesi...

SUWEN EKİNOKS ÖZEL EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

Fit Life Viola Şort: 99,99 TL indirimli 79,99 TL + Sepette ek %23 indirimle 61,59 TL Fit Life Fashion Crop Top: 99,99 TL indirimli 79,99 TL + Sepette ek %23 indirimle 61,59 TL Harvey Şort Takımı: 199,99 TL indirimli 179,99 TL + Sepette ek %23 indirimle 138,59 TL Fit Life Fashion Crop Top:...