23 / 04 / 2024

EKK

EKK

Artan gıda fiyatları ve enerji sektöründeki dalgalı fiyatlar ele alındı.

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak?

Yaz tatiline geri sayım başladı. Milyonlarca öğrencinin yaşadığı karne heyecanı bu ay sona erecek. Peki, 2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak? İşte detaylar...

Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir ve teşekkür ortalaması kaç?

Okulların kapanmasına kısa zaman kala öğrenciler takdir ve teşekkür belgesini kaç puanla alacaklarını merak ediyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf Takdir ve teşekkür ortalaması kaç? İşte detaylar...

Bakan Kurum'dan TOKİ Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu!

TOKİ Sosyal Konut "İlk Evim, İlk İş Yerim" proje çekilişleri devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvuru yapan adaylara teşekkür mektubu yayımladı.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Yeni evlerine kavuşan vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Kocaeli'de TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

İstanbul'daki tam teşekküllü hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da gazete ilanı ile çeşitli semtlerde bulunan tam teşekküllü hastanelerin satışa sunulduğu belirtilmişti. Peki bu hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da tam teşekküllü hastaneler satışa sunuldu!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa sunuldu. Satılık ilanı bir gazetede yayımlandı. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde bu konuyu ele aldı...

Teşekkür Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teşekkür Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytuğ Büyükatak tarafından kuruldu.

Fikirtepelilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Fikirtepe'de 9 yıldır kangren olan kentsel dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Fikirtepeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Fikirtepe'ye sahip çıktığı için teşekkür etti. 

EKK Haberi

EKK

Türkiye'nin 2023-2025 yılları arasında uygulayacağı yol haritasını belirleyecek Orta Vadeli Programı belirlemek amacıyla toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun bugünkü gündemi yükselen enerji ve gıda fiyatları oldu. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada; Türkiye ekonomisiyle ilgili genel durum ile görünüm ve beklentilerin ele alındığı toplantıda iç ve dış finansman olanaklarının da değerlendirildiği bildirildi. Türkiye ve dünyadaki enerji piyasasına ilişkin ayrıntılar üzerinde durulan toplantıda doğal gaz ve ham petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların iç piyasaya olası etkileri ve  izlenecek politikalar üzerinde de görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

İki bakanlık arasında protokol imzalandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında yapılan toplantıda önümüzdeki dönemde katma değeri yüksek sektörlere ağırlık verilmesi ve işgücünün buna adapte edilmesi amacıyla iki bakanlık arasında işbirliği ve veri paylaşımına ilişkin bir de protokol imzalandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı...