24 / 04 / 2024

ekonomik müjdeler paketi

ekonomik müjdeler paketi

BAŞBAKAN Yıldırım, ‘Ekonomik Müjdeler Paketi’ni açıkladı. Yıldırım, 2B arazileriyle ilgili tanınan imkanın çok başarılı olduğunu belirterek, “Hâlâ bu imkandan yararlanmayan 70-80 bin kişi var. Onlara tekrar fırsat tanıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler için düğmeye bastı! Müjdeler arka arkaya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyalarıyla ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Erdoğan emekliler için düğmeye basıyor. İşte ayrıntılar...

Ekonomik güven endeksi Kasım ayında 95,3 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre ekonomik güven endeksi, Kasım ayında aylık bazda yüzde 1,3 geriledi ve 95,3 değerini aldı.

Müteahhitlerden ekonomik kriz isyanı! ‘Taleplerimiz karşılanmazsa iş bırakacağız!’

Hızla artan enflasyon ve günden güne büyüyen ekonomik krizden kamu müteahhitleri de etkilendi. Türkiye Kamu Müteahhitleri Platformu taleplerinin karşılanmaması halinde bir hafta iş bırakma eylemi yapacaklarını ifade etti.

Yüzde 17,55 zam geldi! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinden kimler yararlanacak? Kasım 2023 SED ödemeleri yapıldı mı?

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına sağlanan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerine Temmuz 2023'te yüzde 17,55 oranında zam yapıldı. Peki zamlı ödemeler hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Superb ve Kamiq’e zam yapmayan Skoda, Karoq’a da zam yapmadı!

Skoda’dan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Modellerinin güncel fiyat listelerini paylaşmaya devam eden Skoda, Superb ve Kamiq modellerinin ardından Karoq modeline de zam yapmadı.

2. torba yasasında yeni müjdeler peş peşe sıralandı! Yeni maddeler eklendi: emeklilere ikramiye, emekli zammı, ev hanımı

Yeni yasama döneminde TBMM'nin ana gündemi olan 2. torba yasa, birçok kişi tarafından takip ediliyor. Özellikle memurlar ve emekliler için önemli olan bu yasa, Başkan Erdoğan'ın emeklilere ikramiye ile ilgili verdiği müjdenin ardından merakla beklenmekte. 2. Torba Yasa'yla ilgili son bilgiler...

Seat’tan bir müjde daha! Eylül ayının ardından bu ay da Arona’ya zam yok!

Ekim ayına girilmesiyle beraber Seat’tan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Seat, ekim ayı kapsamında Arona modeline zam yapmadığını açıkladı.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi ne kadar? SED yardımı başvuru şartları neler?

Devlet dar gelirli vatandaşların çocuklarına destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yardımında bulunuyor.

Çeyiz düzeceklere müjde! BİM'e çeyiz paketi geliyor! Sakın kaçırmayın! 5-8 Eylül 2023 BİM Aktüel kataloğu!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden BİM aktüel ürün katalog listeleri belli oldu. BİM kataloğunda bu hafataya özel çeyiz paketi bulunuyor. Peki  BİM kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? İşte 5-8 Eylül 2023 BİM Aktüel kataloğu!

Düğün hazırlığı yapanlara müjde: 26 bin 296 TL'lik evlilik paketi 19 bin 999 TL'ye düştü

Evlilik hazırlığı yapanlara müjdeli haber Karaca'dan geldi,  26.296 TL'lik evlilik paketi 19.999 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Emeklilik sisteminde yeni gelişme! Milyonları sevindirecek müjdeler peş peşe açıklandı!

Emeklilik reformuna yönelik çalışmalar hız kazanırken, EYT kapsamı dışında kalanlar için umut verici gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği yeni emeklilik reformu için yaşanacak gelişmeler emekli olmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.

Sosyal yardım alanlara sigorta müjdesi! Müjdeler arka arkaya geldi!

Evde bakım aylığından yararlanan vatandaşlar, temmuzda ne kadar zam geleceğini araştırırken, bir müjde daha geldi. SGK düzenlemesine göre; sosyal güvencesi olmayan vatandaşların kısmi zamanlı olarak sosyal güvenlik kapsamına alınmaların önü açılacak.

Aile Destek ödemeleri uzatıldı mı? Aile Destek Paketi devam edecek mi? Temmuz 2023 Aile Destek ödemeleri!

Her ay düzenli olarak hesaplara yatırılan Aile Destek Paketi uzatıldı mı, devam edecek mi? Aile Destek ödemeleri Temmuz ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

ekonomik müjdeler paketi Haberi

ekonomik müjdeler paketi

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, bir süredir şekillenen ‘Ekonomik Müjdeler Paketi’ni dün basın toplantısıyla açıkladı. Paketin yatırım yapana, işe başlayacaklara, tarım sektöründe faaliyet gösterenlere, esnafa, turizmciye, işçiye, emekliye ve gençlere yönelik olduğunu söyleyen Yıldırım, ülke genelinde ve tüm sektörlerde yatırımları artıracak yeni önlemler alacaklarını açıkladı.


YATIRIM TEŞVİKİNDE SÜRE KISITI KALKIYOR

Başbakan Yıldırım, yatırım teşvik sisteminin de yenileneceğini, bazı süreli teşvikleri kalıcı hale getireceklerini söyledi. Yıldırım, “Orta yüksek teknoloji üretim yatırımlarının tamamı da 4. bölge teşviklerine alınacak. Yatırım teşvik belgesi kapsamındaki binalardan 5 yıl, arazilerden teşvik süresi boyunca emlak vergisi alınmayacak, doğal afetlerle, tutukluluk ve sabotaj gibi nedenler dolayısıyla ekonomik kayba uğrayan yatırımcıların, sigortalı çalışanların süresi dolmuş borçlarını bir yıla kadar erteleyeceğiz.  Terör mağduru vatandaşın mağduriyeti gideriliyor” dedi.


PROJE BAZLI ‘HIZLI DESTEK’ BAŞLIYOR

Proje bazlı destek...