29 / 03 / 2024

Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi nasıl yapılır

Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi nasıl yapılır

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren EKOS Klinker Tuğla, Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi ile binalara renk ve estetik katma iddiasında..

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

Giydirme cephe nedir? Giydirme cephe özellikleri nelerdir?

Giydirme cephe nedir? Giydirme cephe özellikleri nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli Sefade Çelik tarafından kuruldu.

Bina giydirme cephe sistemleri yangında büyük paya sahip!

Yalıtımla ilgili kamuoyu ve sektörü bilinçlendirmeyi amaçlayan İZODER, 27 Temmuz Pazartesi günü Ankara’da bir plazada yaşanan yangın ile ilgili bir açıklama yaptı.

Çambaşı Yaylası'ndaki binalar yenileniyor!

Ordu'nun önemli turistik alanlarından olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında binalara ahşap giydirme uygulanıyor...

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Aktel tarafından kuruldu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi giydirilmeye başlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Çalışmaların yıl sonunda tamamlanması planlanırken kulede dış giydirme ve kaplama işlemlerine başlandı.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Thermal Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thermal Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Özgür Ağbudak tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yüksek binalardan ve büyük kentlerden vazgeçmeliyiz!

Serkan Akın, yüksek binalardan, büyük kentlerden, beton ve giydirme plazalardan bir an önce vazgeçmemiz gerektiğini ifade etti.

Suluova Belediye Hizmet Binası'nda dış cephe montajı başladı!

Kaba inşaatı ve duvar örme çalışmaları tamamlanan Suluova Belediye Hizmet Binası'nın alüminyum kompozit dış cephe giydirme ve giydirme cephenin cam montajına başlandı.

Zigana Dağı'ndaki tesislerin cepheleri yenilenecek!

Gümüşhane Valisi kay Memiş, tarihi İpek Yolu üzerindeki Zigana Dağı'nda 2 bin 50 metrede bulunan tesislerin tamamının giydirme yoluyla dış cephelerinin değiştirileceğini ve bölgenin turizm kasabası haline getirileceğini söyledi.

Erzurum Büyükşehir'den İspir'e muhteşem yatırımlar!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İspir ilçesinde muhteşem yatırımlara imza atıyor. Adeta ilçenin çehresini değiştiren Büyükşehir’in ekipleri, alt ve üstyapı, peyzaj çalışmaları, cephe giydirme ve sağlıklaştırma hizmetleriyle ilçenin makûs talihini değiştirdi.

Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi nasıl yapılır Haberi

Ekoton Terracotta Giydirme Cephe Sistemi nasıl yapılır

Ekoton Terracotta’nın binaların havasını değiştirdiğini belirten firma bu ürünle ilgili şu bilgileri paylaştı:  

“Yaşadığımız binaların estetiği ve hayat kalitemizi artıran yapı özellikleri hepimiz için büyük önem taşıyor. EKOS Klinker Tuğla’nın Ekoton Terracotta cephe kaplama tuğlası tüm binalarda pimli, klipsli ya da kancalı askı sistemlerine arkasında bulunan kanallar vasıtasıyla da hızla ve kolayca uygulanabiliyor. Ekoton Terracotta, kullanıldığı binaların havasını değiştirirken, renk katarak çok daha estetik görünmelerine de yardımcı oluyor.  


Ekoton Terracotta, 25x50 cm, 30x60 cm gibi standart ölçülerden 75 cm boya kadar tüm ara ölçülerde ve farklı projelere uygun üretiliyor. Bakımı da oldukça kolay olan Ekoton Terracotta, kullanıldığı cephelerde sızdırmazlık özelliği, yüksek kırılma mukavemeti ve dona dayanıklılığıyla da fark...