18 / 04 / 2024

Ek­rem Ak­yi­ğit

Ek­rem Ak­yi­ğit

Bir­leş­miş Mar­ka­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı Ek­rem Ak­yi­ğit, mar­ka­la­rın ge­le­ce­ği açı­sın­dan risk­ler ta­şı­dı­ğı­na dik­kat çe­kti

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Çakır tarafından kuruldu.

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyatlı, Ali Beyatlı, Emre Yiğit ve Mustafa Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Altın fiyatları fişek gibi çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanların etekleri tutuştu! 20 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları fişek gibi çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanların etekleri tutuştu! Gram altın, .çeyrek altın ne kadar? 20 Şubat 2023 altın fiyatları.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Ucuz ayçiçek yağı akını başladı! Bidon bidon alıp eve koşuyorlar!

Türk Lirası ulusal bazda değer kaybına devam ederken yabancı uyruklu vatandaşlar durumu fırsata çevirdi. Gürcüler, Türk Lirası, Gürcistan larisi karşısında değer kaybedince alışveriş için akın etmeye başladı.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Ek­rem Ak­yi­ğit Haberi

Ek­rem Ak­yi­ğit
Bir­leş­miş Mar­ka­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı Ek­rem Ak­yi­ğit, mal sa­hi­bi-ki­ra­cı iliş­ki­le­ri­ni ye­ni­den dü­zen­le­yen ta­sa­rı­nın, mar­ka­la­rın ge­le­ce­ği açı­sın­dan risk­ler ta­şı­dı­ğı­na dik­kat çe­ke­rek, "Ye­ni ta­sa­rı mal sa­hi­bi ola­rak alış­ve­riş mer­kez­le­ri­ne ge­niş im­kan­lar ta­nır­ken, mar­ka­la­rı zo­ra so­ka­cak mad­de­ler içe­ri­yor .Ye­ni ya­sa­da AVM'le­rin ki­ra dı­şın­da­ki ge­nel gi­der­le­ri bir ge­lir ka­pı­sı ola­rak gör­me­le­ri ön­len­me­li­dir" de­di. Ta­sa­rı­nın Ada­let Ko­mis­yo­nu'ndan geç­ti­ği­ni ha­tır­la­tan Ak­yi­ğit, ta­sa­rı­nın ba­zı hü­küm­le­rin ti­ca­ri iş­let­me­yi de `ki­ra­cı - ev sa­hi­bi şab­lo­nu­na' sok­tu­ğu­nu di­le ge­tir­di. Ak­yi­ğit, "Özel­lik­le mar­ka­la­rın ev sa­hi­bi ko­nu­mun­da­ki alış­ve­riş mer­kez­le­ri ile ya­şa­dı­ğı ih­ti­laf­la­ra çö­züm ola­cak mad­de­ler ya­sa­da yer al­ma­lı. AVM'ler­de ki­ra öde­me­le­ri TL cinsinden yapılabilmeli. 15 yıl­lık uza­ma dö­ne­mi so­nun­da söz­leş­me­yi so­na er­dir­me hük­mü­ ta­sa­rı­dan çı­ka­rıl­ma­lı. Sa­de­ce mal sa­hi­bi­ni il­gi­len­di­ren yü­küm­lü­lük­le­rin de ki­ra­cı­la­ra yük­len­me­si­nin önü­ne ge­çil­me­li­dir" di­ye...