19 / 04 / 2024

Ekrem Demirtaş izmir kentsel dönüşüm

Ekrem Demirtaş izmir kentsel dönüşüm

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş kentsel dönüşümün zorlu bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “Bu kadar kötü kullanılan İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de her yıl 30 bin konut yenilenmeli!

Ankara'ya Ekrem Demirtaş öncülüğünde çıkarma yapan İzmir Ticaret Odası heyeti üç partinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Kentsel Dönüşümün hızlandırılması gerektiğini belirten Demirtaş, "İzmir'de her yıl 30 bin konutu yenilemek zorundayız." dedi.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

İzmir'e 10 yılda 350 bin konut yapılmalı!

İTO’nun 9 Nisan’da gerçekleşecek olan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 67. İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu’ndan meclis üyeliğine aday olan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kemalpaşalı inşaatçılar ile buluştu. 

İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Kentsel dönüşümün metropol ilçelerden imalatın civar ilçelere kaydırılması gerektiğini vurgulayan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli" diye açıklama yaptı.

AVM'lerdeki kiraların cironun yüzde 20'sine dayanması kabul edilemez!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, alışveriş merkezlerinde dükkan kiralarının cirolara oranının yüzde 20'lere dayandığını söyledi.

Büyük inşaat firmalarının gözü İzmir'de!

İnciraltı Masha Lounge'de İzmir Ticaret Odası 67'nci ve 68'inci Meslek Komiteleri üyeleriyle biraraya gelen Ekrem Demirtaş, İzmir'in geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

İnşaatta KDV indirimi devam etmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektörünün büyümesi için KDV indiriminin payını değerlendirdi. Demirtaş, ''İnşaatta KDV indirimi ve tapu harcı indirimi devam etmeli” dedi.

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

İtokent 2 Bademler nerede?

Ekrem Demirtaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. Peki İtokent 2 Bademler nerede?

İzmir'e İtokent 2 Bademler projesi geliyor!

İzmir'e İtokent 2 Bademler projesi inşa edilecek. Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak.

İtokent 2 projesi imarsız mı inşa ediliyor?

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş tarafından Urla Bademler’e inşa edilecek İTOKENT 2 Projesi imarsız mı inşa ediliyor?

Tunç Soyer'den Yeni Kültürpark çıkışı!

İzmir'de geçtiğimiz günlerde İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın fuar alanındaki projeyle ilgi "Kültür ve Kongre Merkezi'ni istiyoruz. Ne olursa olsun bu kongre merkezi olmalı" açıklamasının ardından, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'den konuyla ilgili bir çıkış geldi.

Ekrem Demirtaş izmir kentsel dönüşüm Haberi

Ekrem Demirtaş izmir kentsel dönüşüm

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş kentsel dönüşümün zorlu bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “Bu kadar kötü kullanılan İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz.


Aksi halde bizden sonraki nesiller de çirkinlikler içinde yaşamaya devam edecekler. Yaklaşık 12 bin inşaat üyemiz ile birlikte kentsel dönüşüme katkı koymak istiyoruz. Odamızın amacı, İzmir inşaat sektörünün dahil olduğu bir oluşumla, nitelikli, çağdaş, güvenilir, kent kimliğine sahip yaşam mekanları yaratmak" dedi.


İzmir Ticaret Odası ile Garanti Mortgage ortaklığında “Kentsel Dönüşüm ve Finansman Modelleri" konulu seminer düzenlendi. İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Kerem Orbay, Avukat Prof. Dr. Gürsel Öngören, Garanti Bankası yöneticileri ve İzmir Ticaret Odası...