26 / 04 / 2024

Ekrem Demirtaş kimdir

Ekrem Demirtaş kimdir

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

İzmir'e 10 yılda 350 bin konut yapılmalı!

İTO’nun 9 Nisan’da gerçekleşecek olan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 67. İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu’ndan meclis üyeliğine aday olan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kemalpaşalı inşaatçılar ile buluştu. 

İnşaatta KDV indirimi devam etmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektörünün büyümesi için KDV indiriminin payını değerlendirdi. Demirtaş, ''İnşaatta KDV indirimi ve tapu harcı indirimi devam etmeli” dedi.

Körfez Geçiş Projesi hızla hayata geçirilmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş, Körfez Geçiş Projesi'nin hızla hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Turizmde yeni sezon için fuar atağı!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, turizm alanında 2017 yılına yönelik çalışmalara hız verdiklerini, bu kapsamda Japonya, Fransa ve İspanya'da düzenlenecek turizm fuarlarına katılacaklarını bildirdi.

Ekrem Demirtaş'tan Körfez Geçiş Projesi hakkından çağrı!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Başbakan Yıldırım’a Körfez Geçiş Projesi hakkında çağrı yaptı. Demirtaş İzmir körfez geçişi projesi kapsamında deniz ortasına inşa edilecek adanın plaj olarak da kullanılmasını önerdi.

İzmir kentsel dönüşümle inşaat sektöründe patlayacak!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, "Şu anda maalesef kentsel dönüşüme başlayamadık. Umarım bu sorunları aşıp kentsel dönüşümü başlatacağız. İzmir inşaat sektörü çok yakında patlayacaktır" dedi.

Ekrem Demirtaş, İzmir'deki plan iptallerini eleştirdi!

İzmir Ticaret Odası aralık ayı meclis toplantısında konuşan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir planlarının iptallerini eleştirdi. Demirtaş, kentte çeşitli itirazlarla planların yargı tarafından iptal edilmesine değindi.

Ekrem Demirtaş: Körfez Tüp Geçit Projesi önemli bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmir Körfez Tüp Geçidi eleştirileri yanlış!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'ne yönelik eleştirileri doğru bulmadığını bildirdi.

İTO Başkanı'ndan İzmir statlarına destek sözü!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş’ın Alsancak Stadı’nın tribünlerini güçlendirip, Atatürk Stadı’nı yerinde yenileme ve Seha Aksoy Atletizm Pisti’ni 13 bin kişilik stada dönüştürme projelerine İzmir kulüpleri tam destek verdi.

Ekrem Demirtaş İzmir projelerini açıkladı!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in stat ve trafik sorununu çözüm için hazırladığı projeleri sergi açarak kamuoyuna açıkladı. İşte İzmir'in stat ve trafik sorunu için hazırlanan projeler...

Ekrem Demirtaş: Turizmde Ege adaları ile birlikte çalışmalıyız!

İTO Yönetim Kurulu (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak ve beraberlerindeki İTO heyeti, Sakız Belediye Başkanı Emmanoil Vurnus'u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kentsel dönüşümde odalara görev verilmeli!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 365 oda başkanı istişare toplantısına katılan İTO Başkanı Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan İzmir'in sağlık turizmi projeleri için destek istedi, olumlu yanıt aldı..

Ekrem Korkmaz kimdir? Pera GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ekrem Korkmaz nerelerde çalıştı? Pera GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ekrem Korkmaz ile ilgili merak edilenler...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liği yapan Ekrem Burcu kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Burcu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Burcu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Burcu kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Burcu kimdir? Ekrem Burcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ekrem Burcu'nun biyografisi...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut daha önce hangi görevlerde bulundu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

İzmir'e 10 yılda 350 bin konut yapılmalı!

İTO’nun 9 Nisan’da gerçekleşecek olan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 67. İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu’ndan meclis üyeliğine aday olan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kemalpaşalı inşaatçılar ile buluştu. 

İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Kentsel dönüşümün metropol ilçelerden imalatın civar ilçelere kaydırılması gerektiğini vurgulayan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli" diye açıklama yaptı.

AVM'lerdeki kiraların cironun yüzde 20'sine dayanması kabul edilemez!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, alışveriş merkezlerinde dükkan kiralarının cirolara oranının yüzde 20'lere dayandığını söyledi.

Büyük inşaat firmalarının gözü İzmir'de!

İnciraltı Masha Lounge'de İzmir Ticaret Odası 67'nci ve 68'inci Meslek Komiteleri üyeleriyle biraraya gelen Ekrem Demirtaş, İzmir'in geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Ekrem Demirtaş kimdir Haberi

Ekrem Demirtaş kimdir

İzmir’de faaliyet gösteren kadın inşaatçılar, İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, “Üye profillerini incelediğimizde, son yıllarda kadın inşaatçılarımızda büyük artış olduğunu gözlemledik. Kadın elinin değdiği her şey daha da güzelleşir, biz bunu biliyoruz. Sektörümüzün sorunları malum. O nedenle işbirliği yaparak, bu sorunlara birlikte çözüm aramak istiyoruz. Kadınların iş hayatında daha etkin olmaları gerektiği bilincinden hareketle, inşaatçı kadınlarımızın katılımıyla, sektöre daha çok iş kadınının katılmasını sağlamak, dayanışmayı arttırmak ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Odamız bünyesinde bir ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracağız” dedi.

İnşaat sektörü ekonominin lokomotifi
İnşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu dile getiren Demirtaş, “İnşaat sektörü, Türkiye ekonomisi açısından vazgeçilmez bir öneme sahip. Kendisine bağlı 200’den fazla...