28 / 03 / 2024

ekrem

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Fatih Sultan Mehmet dirilse hesap sorar!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına tepki göstererek, “Fatih Sultan Mehmet, bugün ayağa kalksa, dirilse, ‘Sen ne yapıyorsun’ der.” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'nin gayrimenkullerindeki işgalcilere tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait gayrimenkullerde çok sayıda işgalci bulunmasına tepki gösterdi: "Orayı, birilerinin mafyacılık oynayacağı yerler haline getirtmeyeceğiz kardeşim. Bu kadar net. İstanbul’u, kimsenin işgal etmesine müsaade etmeyeceğim." dedi...

Ekrem İmamoğlu: Ya 'Kanal' ya da İstanbul!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Şunun altını çizelim. Güzel bir araştırma raporunda bir tarif var. Ya kanal ya İstanbul. Çok önemli bir tarif bu" dedi...

Ekrem İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt: Ben oturmak için seçilmedim!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul ile ilgili kendisine yönelik “Sen otur işine bak” sözlerine cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekrem İmamoğlu’na Kanal İstanbul cevabı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın '100 bin sosyal konut' projesinin tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Sen otur işine bak" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Çıldırtan değil, mutlu eden projelerin peşindeyiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere merkezli toplam 11 şı̇rketin yönetı̇cı̇ler bir araya geldi. Başkan İmamoğlu,  “İnsanları çıldırtacak çılgın projeler değil, insanları mutlu edecek insani projelerin peşindeyiz" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Beni çılgın projeler değil çocuklar ilgilendiriyor!

İBB Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’ndeki kreş inşaatında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu, “Ben, insana ve çocuklarımıza yatırımı önemsiyorum. Beni ilgilendiren, bu şehrin çocukları ve bu şehrin insanları” dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kimse 3 çocuk babası vatandaş Ekrem'e Kanal İstanbul'u dayatamaz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluların yüzde 88’nin Kanal İstanbul ile ilgili fikrinin olmadığını söyleyerek, Ocak ayında kamuoyuna açık çalıştay yapacaklarını açıkladı. İmamoğlu, “Kimse 3 çocuk babası vatandaş Ekrem İmamoğlu’na ‘Kanal İstanbul’u yapıyoruz’ diye dayatamaz." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan ilk kez veto!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk defa veto hakkını kullandı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Cahit Turhan'a Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanal İstanbul için bakanlıklar ve İBB arasında imzalanan protokoller bulunduğuna yönelik açıklamasına tepki göstererek, "İçeriği boş, talihsiz bir Ulaştırma Bakanı açıklaması daha"  dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan ilk veto!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk kez veto hakkını kullanarak, İBB Meclisi’nin ekim ve kasım aylarında aldığı 3 kararı, yeniden görüşülmek üzere Meclise iade etti...

Ekrem İmamoğlu Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nı inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı hızla süren Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nda saha gezisi yapacak ve basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi verecek.

ekrem Haberi

ekrem

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...