27 / 04 / 2024

El Maktum gayrimenkul yatırımı

El Maktum gayrimenkul yatırımı

2006 yılında Dubai Emiri Şeyh El Maktum, Türkiye'de 120 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımına başlamış. El Maktum'un sahibi olduğu Dubai İnşaat, Gürpınar'da denize nazır bölgede 120 villa yaptıracakmış.

El Salam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Salam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Al Hasan tarafından kuruldu.

İkinci el araç ve gayrimenkul alım-satımında yeni dönem! Yönetmelik değişti, bakın yeni düzenlemeler neler getiriyor?

Gayrimenkul ve ikinci el araç ticaretinde yeni dönem başlıyor. Uzmanlar yeni dönemde güven ve şeffaflığın ön planda olacağını belirtiyor.

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Tunçel ve Kağan Tunçel ortaklığında kuruldu.

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Rashed tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakri Karzon tarafından kuruldu.

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farıd Khaddouma tarafından kuruldu.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Cankesen tarafından kuruldu.

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haliç Emlak Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  200  bin TL sermaye bedeli  ile Ied A.R.A tarafından kuruldu.

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile El Ele İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil saroğlu tarafındna kuruldu.

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Üçel Arsa Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Üçel Arsa Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Sünnetcioğlu tarafından kuruldu.

El Maktum gayrimenkul yatırımı Haberi

El Maktum gayrimenkul yatırımı



Şeyh Maktum'un villaları 250 bin dolardan satılacak


Dubai Emiri Şeyh El Maktum, Türkiye'de 120 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımına başladı. İstanbul Gürpınar'da yapımı süren 120 villa 250 - 300 bin dolar fiyatla satışa sunulacak


    İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Levent'te yapılması planlanan burgu kulelerle gündeme gelen Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşit El Maktum, Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarına başladı. El Maktum'un Türkiye'deki gayrimenkul geliştirme şirketi Dubai İnşaat, İstanbul Gürpınar'da denize nazır bölgede 120 villadan oluşan bir site yapıyor.

    Siteyi inşaat aşamasında satın aldıklarını söyleyen Dubai Islamic Bank Türkiye Temsilcisi ve Dubai İnşaat Genel Müdürü Nusret Yurter, villaların üç ay...