28 / 03 / 2024

El Quim nişantaşı

El Quim nişantaşı

The House Cafe, Barcelona'nın ünlü restoranı El Quim'i Nişantaşı'na getiriyor.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü kantin işletme ihalesi 26 Aralık'ta!

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü; Marmara Üniversitesi Nişantaşı Yerleşkesi kantin işletme işini 26 Aralık Cuma günü saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. 1 yıl işletme işi 72 bin TL olarak belirlendi.

Bayrak Konakları Nişantaşı’nda yükseliyor! Yeni proje!

İnşaat sektörünün büyüyen ve markalaşan firmaları arasında yer alan AB Grup İnşaat,AB Yaşam Evleri’nin kısa sürede satışması sebebiyle İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine başladı.

İETT'den Kağıthane Nurtepe'ye Nişantaşı Üniversitesi durağı!

İETT, Kağıthane ilçesi Nurtepe Mahallesi üzerinde yeni durağın hizmete girdiğini duyurdu. İETT'nin açıklamasına göre Nişantaşı Üniversitesi durağı, Kağıthane Belediye Sarayı durağı ile Sadabat durağı arasına konuldu.

Halk GYO Nişantaşı'ndaki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Nişantaşı'ndaki binasının değerleme raporunu yayınladı.

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan ev aldı!

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti. Evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı!

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi.

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi için başvuru 3 Aralık'ta bitiyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. 6 Aralık 2014-25 Ocak 2015 tarihleri arasında ücretsiz olarak gayrimenkul sertifika eğitimleri yapılacak.

Konutder ve Nişantaşı Üniversitesi'nden akademik işbirliği!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, işbirliğine gitti. Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin ve KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik imzaladığı protokol imzaladı...

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi son başvuru tarihi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlayacak olan ‘gayrimenkul uzmanlığı’ sertifika programına başvuru için son tarih 3 Aralık Çarşamba... Programda yer almak isteyenler 3 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Nişantaşı Üniversitesi ve KONUTDER işbirliği yapacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ile Nişantaşı Üniversitesi, üniversite ve inşaat sektörü işbirliğinin temelini attı. Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik konut ile ilgili konuştu...

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi.

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi'nden işbirliği protokolü!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, konut sektörünün 2023 için işbirliği protokolüne imza attı. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İhtiyacımız olan akademik konularda üniversiteden destek alacağız." dedi.

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

El Quim nişantaşı Haberi

El Quim nişantaşı
The House Cafe,Barcelona'nın ünlü restoranı El Quim'i Nişantaşı'na getiriyor. The House Group Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Baltacıoğlu ilk kez House ismi dışında bir restoran zinciri kuracaklarını belirtti....