19 / 04 / 2024

el salvador alt yapı projeleri

el salvador alt yapı projeleri

El Salvador, altyapı projelerinde Türk müteahhitler ile işbirliği yapmayı planlıyor. El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, "Türk müteahhitlerin ününü duydum" diye konuştu.

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

400 bin TL’nin altında araçlar nelerdir? Uygun fiyatlı ikinci el araç listesi

Her zaman gündemde olan ikinci el araçlar bu kez de haberlere konu oluyor. Şimdi de 400 bin TL’nin altında olan araçlar dikkat çekti. 400 bin TL'nin altında ikinci el bir araç arıyorsanız, Fiat, Dacia, Renault, Opel, Peugeot, Ford ve Volkswagen gibi popüler markalara yönelebilirsiniz.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

BİM'de bebek bezi 225 TL, Dev ekonomik toz deterjan 239 TL'ye düştü! BİM 22 Ağustos aktüel ürünler kataloğu

BİM 22 Ağustos aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Söz konusu indirimler Birlikten Berekete başlığı altında satışa çıkarılacak. İşte aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi..

İkinci el araçlarda düzenlemeye aykırı ilan sayısı 5 binin altına indi! 

Ticaret Bakanlığı, 2.el araçların, sıfır satış fiyatının üzerinde bir fiyattan pazarlanmamasına ilişkin kısıtlamadan önce 20 bin civarındaki düzenlemeye aykırı ilan sayısının, son incelemeye göre 5 binin altına indiğini kaydetti.

İkinci el araba fiyatları uçuşa geçti; Peki bu yükseliş ne kadar daha sürecek? İkinci el araba fiyatları düşecek mi?

Döviz kurundaki yükseliş hızının yavaşlamasıyla ikinci el otomobiller de altın, dolar, euro gibi bir yatırım aracı oldu.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

İkinci el araç almak isteyenler dikkat! Son 7 gün! 2022'de 50 bin TL'ydi, şimdi 300 bin TL!

Havaların ısınmasıyla beraber ikinci el otomobil piyasası hareketlendi. Piyasaya ilişkin bilgi veren galericiler, 300 bin liranın altında çok araç kalmadığını ve en fazla 300 ile 500 bin lira bandındaki araçları sattıklarını ifade etti.

ŞOK’ta erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü!

ŞOK’un 27 Nisan tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü. İşte fiyat listesi ŞOK 27 Nisan 2023...

İkinci el otomobil piyasasında dengeler alt üst oldu! 20 yaş üzeri aracı olanlar hüsrana uğradı!

İkinci el otomobil piyasasında işler eskisi gibi değil. 20 yaş üzeri aracı olanlar için duyuru geldi. İşte detaylar!

Son dakika altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezikler el yakıyor

Altın fiyatları iki haftalık düşüşün ardından bugün yükselişe geçti. Yükselen altın fiyatları ile beraber altın bilezik fiyatları resmen fırladı. Bilezik almak isteyenler, bilezik fiyatlarının ''el yaktığını'' söyledi. Peki altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın bilezik kaç TL?

İkinci el araç piyasası alt üst olacak! Yeni dönem başladı

OYAK-Renault Fabrikaları Bursa’da kullanılmış otomobillere ‘İkinci Bahar’ yaşatacak. İkinci el otomobillere yeniden hayat verecek projenin doğduğu yer olan Fransa’da Renault Flins fabrikasında Refactory işinin detayları incelendi.

El Salvador, Bitcoin'e yatırdığı paranın yarısından fazlasını kaybetti!

Geçtiğimiz Eylül ayında bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul eden ve çeşitli zamanlarda binlerce bitcoin satın alan El Salvador, ağır kayıplara uğradı. Ülke yatırımının yüzde 57'sini kaybetti.

el salvador alt yapı projeleri Haberi

el salvador alt yapı projeleri

Türkiye temaslarını sürdüren El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, ülkesinde gerçekleştirmeyi planladıkları alt ve üstyapı projeleri için iş birliği fırsatlarını değerlendirmek amacıyla Türkiye Müteahhitler Birliği’ni (TMB) ziyaret etti. Ziyaret sırasında TMB üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Bukele’nin 2019'da iktidara geldiğinde ülkedeki refah düzeyini yükselterek ülkenin gelişmesine hız kazandıracak “Cuscatlan Planı” kapsamında hayata geçirilmesi öngörülen 262 projeden öne çıkanlar ile El Salvador’un iş ve yatırım ortamına ilişkin görüş alışverişi yapıldı. 

Toplantıda açıklamalarda bulunan El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, küçük bir ülke olmakla beraber ekonomik refah düzeyinin yükseltmekte olduğunu paylaştığı El Salvador’un havalimanından liman ve demiryollarına, metrodan konut ve idari yapılara kadar çok sayıda alt ve üst yapı yatırımına gereksinim olduğuna dikkat çekti. Bukele, bu çerçevesinde hayata geçirilecek olan projelerde ününü duymuş...