26 / 04 / 2024

Elazığ ayngın

Elazığ ayngın

Elazığ'da orcik fabrikasında yangın çıktı. Elazığ'da orcik fabrikasında çıkan yangında maddi hasar oluştu. Yangına Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

Elazığ Ağın TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Ağın projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Ağın TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Ağın 2022 ucuz konut projesi...

Elazığ Merkez'de 12.1 milyon TL'ye icradan satılık metal dönüşüm tesisi!

T.C. Elazığ 3. İcra Dairesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Vertetil Mahallesi, 94 ada 4 parselde yer alan metal dönüşüm tesisini 12 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Elazığ deprem konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da yaşanan depremden sonra hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

Elazığ'ın 12 noktasında 20 bin 750 konut inşa edildi!

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu yaptığı açıklamada, depremden sonra Elazığ'ın 12 noktasında 20 bin 750 konut inşa edildiğini söyledi.

Elazığlı depremzedelerden kentsel dönüşüm açıklaması!

Elazığ'da yaşanan depremde evleri yıkılan ve devletin yaptığı yeni konutlara yerleşen depremzedeler yaptıkları açıklamada, "Kentsel dönüşümün sağlığımız ve hayatta kalmamız için büyük bir önemi var" dedi.

Elazığ’da 750 yapı tasarlandı: Elde edilen gelir dönüşüme harcanacak!

Geçtiğimiz sene büyük bir depremle sarsılan Elazığ’da Türkiye’ye ‘umut’ olacak bir sosyal sorumluluk projesi için düğmeye basıldı. Konutlardan elde edilen gelir, şehrin kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanılacak.

Elazığ'da inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Elazığ'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından düşerek ağır yaralanan işçi, yaşamını yitirdi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem konutlarını inceledi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan burada deprem konutlarını inceledi. 

İMO'dan Elazığ uyarısı: Eski binaların yenilenmesi lazım!

Bir yıl önce Elazığ'da gerçekleşen depremde 41 kişi hayatını kaybetti, 1607 kişi yaralandı. Kentte hâlâ oturulmayacak ve depreme dayanıksız binalar bulunuyor.

Elazığ'da 20 bin konut dönüşüyor!

24 Ocak 2020'de 6.8 şiddetindeki deprem nedeniyle Elazığ'da çok sayıda konut enkaz olurken hükümet bölgedeki konutların inşası için hızla çalışmaya başladı. Bir yılda 8 bin konut inşa edilirken 6 ayda ise 12 bin konut daha inşa edilecek. 

Murat Kurum: Yarın inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Kurum, "Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz" dedi.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Elazığ ayngın Haberi

Elazığ ayngın

Alınan bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi'nde Hasan Gündoğdu'ya ait orcik fabrikasında yangın çıktı.


Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangına Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.


Yangın söndürülürken, iş yerinde hasar oluştu. Bu arada, yangına müdahale ederken dumandan etkilendiği bildirilen 3 itfaiye erine, buradaki ambulansta müdahale edildiği belirtildi.


Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı...