25 / 04 / 2024

Elazığ çatı çökmesi

Elazığ çatı çökmesi

Elazığ'da 5 katlı apartmanın çatısı çöktü, bina sakinleri tahliye edildi. Çatının, 24 Ocak'ta meydana gelen merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar aldığı belirtildi...

Elazığ'da depremzedeler için 2 bin 936 konut yapılıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Tarım Bakanlığı’ndan son dakika müjdesi! 89 bin TL ödeme yapılacak! Acilen göz atmak gerekiyor!

TARSİM, Denizli'nin Tavas ilçesinde küçükbaş hayvancılık yapılan bir işletmede önceki günlerde fırtına nedeniyle meydana gelen çatı çökmesi sonucunda zarar gören hayvanlar için 89 bin lira hasar ödemesi yapacak. İşte detaylar...

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Elazığlı depremzedelerden konut tepkisi!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde Baskil ilçesinde bulunan birçok konut ağır hasar gördü. Köy sakinleri hasar gören evlerle ilgili bir adım atılmadığına dikkat çekerek, kendi evlerini kendi imkanlarıyla yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Elazığ'da depremde yıkılan binalar yeniden yapılıyor!

Elazığ'da yaşanan depremde yıkılan 13 okulun yerine yenilerinin yapılması için başlatılan çalışma kapsamında 12 derslikli anaokulunun temeli atıldı.

Elazığ'da depremde hasarlanan 5 katlı binanın çatısı çöktü! 

Elazığ'da 5 katlı apartmanın çatısı çöktü, bina sakinleri tahliye edildi. Çatının, 24 Ocak'ta meydana gelen merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar aldığı belirtildi...

Elazığ'da atıl hastanede kalan depremzedeler konteynerlere taşınıyor!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası, atıl halde bulunan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine yerleştirilen 600’e yakın depremzedenin kurulan konteynerlere yerleştirilmek üzere hastaneden çıkmaları istendi...

Elazığ'daki dönüşümün temeli 10 gün içinde atılacak!

Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından bölgede dönüşüm çalışmaları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 10 gün içinde temel atılacağını belirtti...

Elazığ'da deprem konutları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, ''Mustafa Paşa'da da temelimizi eş zamanlı atıp, şekilde yıl sonuna kadar konutları bitirmek istiyoruz" dedi.

Elazığ depremindeki hasar teknolojik cihazlarla belirleniyor!

Elazığ'da meydan gelen deprem sonrası bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ilk kez kullanılan üst düzey teknolojiye sahip cihazlarla riskli bina tespit çalışmalarında saniyede 2 milyon atış yapıyor...

Elazığ çatı çökmesi Haberi

Elazığ çatı çökmesi

Elazığ Çarşı Mahallesi Küçük Hamam sokakta yer alan bir apartmanın çatısında çökme yaşandı. Çatıdan düşen moloz parçaları zemin katta bulunan bir imalathanenin bacası ile tentesini de devirerek yola düştü. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ihbar üzerine olay yerine giden itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Apartman sakinleri ise tahliye edildi. 

Çatının, 24 Ocak'ta yaşanan merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasarlandığı, kentte dün etkili olan sağanağın da etkisiyle çökmüş olabileceği dile getirildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce yapılacak inceleme sonucu apartmanda oturulup oturulamayacağına karar verileceği ifade edildi. 

Mersin’de sahra hastanesinin hazırlıkları tamamlandı!

İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci Garı ihaleleri itirazına mahkemeden red!

Kartepe'de 21 yıllık orta hasarlı bina...