19 / 04 / 2024

elazığ misland açılışı

elazığ misland açılışı

Elazığ'daki Türkiye'nin en büyük eğlence ve alışveriş merkezlerinden Misland'ın ilk etabı resmen açıldı.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Elazığ Keban'a 75 deprem konutu yapılacak!

Elazığ Keban'a bağlı Üçpınar köyüne inşa edilecek olan 75 deprem konutunun detayları belli oldu.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

Elazığ Misland'da çalışmalar başlıyor!

Misland Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, Elazığ Misland projesinin yakın zamanda başlayacağını müjdeledi. Elazığ Misland projesi toplam 360 akıllı daireden oluşuyor.

Elazığ Hilton 6 Aralık'ta açılıyor!

Elazığ'ın marka yatırımlarından biri olan Elazığ Hilton Otelin açılışı 06 Aralık 2016 tarihinde yapılıyor. Otel Müdürü Şeyda Ahlatoğlu Elazığ TSO Başkanı Alan'ı ziyaret ederek açılışla ilgili bililer verdi.

İzmir Bornova Stadı'nın resmi açılışı 8 Ekim'de!

Geçen hafta Göztepe ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşma ile açılan ve büyük ilgi gören Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü 2018 yılında açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından projesine başlanan Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde kapılarını açacak.1.038 yatak kapasitesiyle bölgenin tüm sağlık ihtiyaçlarına çözüm olacak.

Double Tree by Hilton Elazığ'da açılıyor!

HİLTON, Türkiye'deki otel zincirine Elazığ'da yeni bir halka ekledi. Elazığ'da yapımı tamamlanan otel önümüzdeki günlerde açılacak. Double Tree by Hilton Elazığ'da, 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda bulunuyor.

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak?

Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, yapımı devam eden Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.Çoban halk arasında Şehir Hastanesi olarak bilinen Sağlık Kampüsü’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Pembelik Barajı ve HES projesi için açlık grevi!

Dersim ile Elazığ arasında 2008 yılında yapımına başlanan ve mahkeme kararına rağmen su tutan Pembelik Barajı ve HES projesinin mağdur ettiği Arduç ailesi açlık grevine başlıyor

Elazığ Kültür Park açılış için hazırlanıyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak ve yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı olan Kültür Park açılış için hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da yapımı tamamlanan 2 katrilyon 754 trilyon lira tutarındaki 50 kalem eserin ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı. Tören Elazığ İzzet Paşa Meydanı’nda gerçekleşti.

elazığ misland açılışı Haberi

elazığ misland açılışı

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Elazığ'da inşa edilen MİSLAND Alışveriş ve Eğlence Merkeziyle ilgili olarak, ''Bin

civarında ortağıyla belki Türkiye'de örneği olmayan bu tesis mutlaka yaşatılmalıdır'' dedi.

Muşmal, Mis Holding tarafından yapımına devam edilen ve ilk etabı tamamlanan MİSLAND Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, ülkenin ve ilin gelişmesi ve kalkınmasının her şeyden önce birlik, beraberlik ve ülkenin bütünlüğüne bağlı olduğunu söyledi.

Türkiye'de özellikle de Elazığ'ın bölgenin sanat, kültür ve huzur adası olduğunu ifade eden Muşmal, ilin Teşvik Yasası kapsamına alınmadan önce 3 bin 675 kişinin çalıştığını, yasa kapsamına alındıktan sonra bugün ise 12 bin 88 insanın istihdamının sağlandığını bildirdi.

Elazığ'da, teşvikten 361 firmanın faydalandığını belirten Muşmal, şöyle dedi: ''Eğer yeni hükümet döneminde bu teşvik yasasında...