29 / 03 / 2024

Elazığ Mislanda ne yapılacak

Elazığ Mislanda ne yapılacak

Mis Holding Yönetim Kurulu başkanı Nihat Demirbağ, Vartaş’ın MİSLAND’ı almaktan vazgeçmesi üzerine kolları sıvadıklarını belirterek, kaldıkları yerden yola devam edeceklerini söyledi.

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

Elazığ'da yerinde dönüşüm diyen depremzedeler konut inşaatlarına başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen Elazığ'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru yapanlar devletin sağladığı hibe ve kredi desteğiyle kendi konutlarını yapıyor.

Son dakika deprem oldu! 3.1 büyüklüğünde korkutan deprem! 

Son dakika deprem oldu. Elazığ güne deprem haberi ile uyandı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ile aktarılan verilere göre deprem, Elazığ Gözebaşı merkez üssünde meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Ekmeğe üç ayda ikinci zam geldi! Ekmek ne kadar oldu?

Son bir haftada İstanbul, Elazığ, Iğdır, Kocaeli ve Kayseri’den ekmeğe zam haberleri geldi. Peki ekmek fiyatları artmaya devam edecek mi? En son hangi şehirde ekmeğe ne kadar zam geldi?

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Elazığ'da hazine arazilerinin metrekaresi ne kadar?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'deki 6,8’lik depremi sonrasında hazine arazilerinin metrekaresinin 1 TL'den satılacağını söylemişti. Söz konusu araziler  için metrekare fiyatının 450 TL olduğu iddia edildi. 

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Elazığ deprem konutlarında son durum!

Elazığ'da Ocak 2020'de meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için yapılan konutların inşaatı hızla devam ediyor. Bugüne kadar kentte  24 bin 93 konut inşa edildi. 

Elazığ Keban'a 75 deprem konutu yapılacak!

Elazığ Keban'a bağlı Üçpınar köyüne inşa edilecek olan 75 deprem konutunun detayları belli oldu.

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Elazığ Mislanda ne yapılacak Haberi

Elazığ Mislanda ne yapılacak

27 yıldır Mis Tüketim Kooperatifi, Mis Holding A.Ş. ve Misaş A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığını yapan ve tüm genel kurul ve yönetim kurulu kararlarını da 27 yıldır oybirliği ile aldıklarını belirten Nihat DEMİRBAĞ 3 yıllığına yeniden oybirliği ile yönetim kurulu başkanlığına seçilerek yola devam kararı aldıklarını açıkladı.


Demirbağ; "Vartaş A.Ş.'nin Misland'ı almaktan vazgeçmesi sebebiyle 3 yıllığına yeniden güven tazeleyerek kolları sıvadık. Hayırlısı ile inşaAllah otuzuncu yılımızı tamamlarken emaneti de sahiplerine teslim ederek ayrılırız." dedi.


ELAZIĞ İMAR REVİZYONU İÇİN YANILMAZ'A TEŞEKKÜR EDİYORUM


 Demirbağ, Yanılmaz'ın kendisine "Benim için Elazığ'daki her vatandaşa yardımcı olmak bir şereftir bir görevdir. Bu sebeple buradaki 914 ortağa da yardımcı olmak, elimizden geleni kanunlar çerçevesinde yapmak bizim görevimizdir. Misland'ın imarını ilimize ve sizlere faydalı olacak şekilde düzenledik. Hayırlı olsun.” dediğini aktardı....