25 / 04 / 2024

elazığ tl ile kira ödeme

elazığ tl ile kira ödeme

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan'da 900 esnaf ile vatandaşlara kira bedellerinin Türk lirası üzerinden alınması için çağrı yaptı.

Bugünün 200 TL'si 2009'un 20 TL'sine denk oldu: 2009'da 200 TL ile 4.3 gram altın alınıyordu!

TL'de yaşanan kayıp en büyük banknot olan 200 liranın alım gücündeki erimeyle kendini gösterirken, 100 TL ve 50 TL ile de alınabilen ürün sayısı oldukça azaldı. İşte 2009'da ve bugün 200, 100, 20 TL ile alınabilenler...

Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin şimdi de 'Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu'nu açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Yap-İşlet-Devret'te 163 Milyar TL ile son zamanların rekoru kırıldı! 

Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, yap-işlet-devret sistemi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cebimizden tek kuruş çıkmayacak" denilen yap-işlet-devret modeli ile inşa edilmiş olan köprü ve otoyolları işleten firmalara 2024 senesinde 163 milyar TL ödeneceğini kaydetti.

Emekli maaşlarına 4 bin TL ile 8 bin TL arasında seyyanen zam! Milyonlara son dakika şoku!

Kısa Dalga yazarı Mehmet Çetingüleç, emeklilere zam konusunda yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Seyyanen zam için 4 bin ile 8 bin TL arasında rakam konuşulanlar arasında yer alıyor. İşte detaylar...

Dolar 30,12 TL ile rekor tazeledi! 

Dolar/TL kuru eylül ayının başından itibaren kademeli yükselişine devam ederek bugün 30,12 TL ile rekor tazeledi. 

19 yıllık altın hesabı şaşırttı! 1 milyon TL ile alınan altın 49 kilodan 512 grama düştü!

Altın fiyatları, Fed'in faiz indirimlerine ilişkin atacağı adımlarla ilgili ipucu vermesi beklenen enflasyon verisi öncesinde yatay seyrederken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL ile hangi yıl kaç gram altın alındığını açıkladı.

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 TL ile dibi gördü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 ile dibi gördü.

5 kg yoğurt 95 TL'ye, tereyağı 159 TL'ye, tost peyniri 135 TL ile dip yaptı! BİM 13 Haziran aktüel ürünler kataloğu

BİM indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Açıklanan katalogda 5 kg yoğurt 95 TL'ye, tereyağı 159 TL'ye, tost peyniri 135 TL ile dip yaptı.

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

Yabancıya konut satışı 2018 ile 2022 arasında yüzde 172 arttı! Ucuzlayan TL gayrimenkule talebi uçurdu! 

Ucuzlayan TL ile beraber yabancılara konut satışı 2018 yılından 2022 yılına kadar yüzde 172 yükselirken, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar ise neredeyse kiralarını ödeyemeyecek duruma geldi. Peki en çok hangi ülke vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul aldı?

Bim'den çeyiz düzeceklere müjde! Fincan 55 TL, Baharat Takımı 3'lü 109 TL ile satışta! İşte 01 Mart 2023 fiyat listesi

Bim'den çeyiz düzeceklere müjde! Fincan Seti 55 TL, Baharat Takımı 3'lü 109 TL ile satışta! İşte 01 Mart 2023 fiyat listesi...

elazığ tl ile kira ödeme Haberi

elazığ tl ile kira ödeme

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan'da esnaf ve sanatkarlar odasınca dolar ve avro yerine Türk lirasının kullanılması için kampanya başlatıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karakoçan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz ve altın bozdurma çağrısına destek vermek için, odaya kayıtlı 900 esnaf ile vatandaşlara kira bedellerinin Türk lirası üzerinden alınması için çağrı yaptı.

Karakoçan'da bulunan bir çok ev ve iş yeri sahibi bu çağrıya uyarak dolar ve avroya karşı Türk lirası kullanmaya başladı. 

Karakoçan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Aydın, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, nüfusunun büyük çoğunluğu Avrupa'da yaşadığı için Karakoçan'da ticarette ve alışverişte daha çok avro ve dolar kullanıldığını söyledi.

Dış güçlerin oyunuyla Türk lirasının değer kaybetmesinin önüne geçmek için ilçe esnafı olarak...