25 / 04 / 2024

elazığ toki konutları

elazığ toki konutları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Elazığ deprem konutlarında son durum!

Elazığ'da Ocak 2020'de meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için yapılan konutların inşaatı hızla devam ediyor. Bugüne kadar kentte  24 bin 93 konut inşa edildi. 

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Elazığ deprem konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da yaşanan depremden sonra hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Elazığ deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat çalışmaları hakkında gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı.

TOKİ'den Elazığ deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ depreminden sonra inşa edilen konutları yapan firmanın, Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak "pazarlık usulü" ile belirlendiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ deprem konutları açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'daki deprem konutlarıyla ilgili olarak "Okulları, camileri ve parklarıyla vatandaşlarımıza mutlu bir yaşam alanı hazırlamak nasip oldu." değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem konutlarını inceledi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan burada deprem konutlarını inceledi. 

Elazığ deprem konutları için kura çekimi yapıldı!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekimi gerçekleşti. 

Elazığ Karşıyaka TOKİ konutları için kuralar çekildi!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının kura çekimi yapıldı.

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Elazığ'da konutların yüzde 35'i DASK'lı!

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Güler, "İstanbul’daki konutların yüzde 67’si zorunlu deprem sigortasına sahip. Elazığ'da ise 123 bin konuttan 43 bin tanesi sigortalı. Yani toplam konutun yüzde 35'i düzeyinde" diye konuştu...

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

elazığ toki konutları Haberi

elazığ toki konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelerek, idarenin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi aldı. 

Yapılan görüşmede; inşaatları süren 50 bin ve 100 bin sosyal konut, Elazığ ve Malatya’da yapımı tamamlanma aşamasına gelen deprem dönüşüm konutları, İzmir’de hayata geçirilecek projeler, Giresun’daki uygulamalar, millet bahçeleri ve diğer projeler masaya yatırıldı.

TOKİ'den 500 TL taksitle ev sahibi olma...