16 / 04 / 2024

Elazığ Yeni Camii ibadete açıldımı

Elazığ Yeni Camii ibadete açıldımı

1951 yılında ibadete açılan ve Elazığ’ın eski camilerinden biri olan Yeni Camii restorasyon çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Rızaiye Mahallesi’nde bulunan Yeni Camii’de 2 yıldır süren restorasyon çalışmaları tamamlandı...

Ayasofya Camii'ne biletli ziyaret uygulamasına başlandı...

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne ibadet için gelenler ile camiyi turistik amaçlı ziyaret eden yabancıların girişlerini ayıran yeni uygulamaya başlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

TOKİ Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bu ilçedeki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bu ilçede inşa edilecek yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

Elazığ'daki depremzedeler kentsel dönüşümle yeni konutlarına kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alanlarda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan güvenli ve konforlu konut ve iş yerleri depremzedelere teslim edildi.

TOKİ Elazığ projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 214 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçeye 214 yeni konut inşa edilecek. İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi detayları...

TOKİ Elazığ 2023 projesi için tarih belli oldu! 214 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

TOKİ Elazığ 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 214 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın... İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Elazığ Maden projesiyle tam 144 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Elazığ'a 79 konutluk yeni proje! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ'da inşa edeceği 79 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

TOKİ'den Elazığ'a 144 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Elazığ'daki hak sahibi depremzedeler konutlarına kavuşuyor!

Elazığ'da iki sene önce yaşanan depremde konut ve iş yerleri yıkılan vatandaşlar inşaat çalışmaları tamamlanan ve kura ile belirlenen yeni ev iş yerlerine peyderpey kavuşmaya devam ediyor. 

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

Elazığ Yeni Camii ibadete açıldımı Haberi

Elazığ Yeni Camii ibadete açıldımı


1951 yılında ibadete açılan ve Elazığ’ın eski camilerinden biri olan Yeni Camii restorasyon çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı.


Elazığ’ın merkeze bağlı Rızaiye Mahallesi’nde bulunan ve en eski camilerinden biri olma özelliği taşıyan Yeni Camii’de 2 yıldır süren restorasyon çalışmaları tamamlandı. Elazığ Yeni Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Avukat Ömer Faruk Budak, 2012 yılından beri sürdürülen restorasyon çalışmasının sonuna geldiklerini ifade etti. Budak, "Camimizin iç mekanını ibadete açtık. Şuan çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam ediyor. Camimizin çevresinde ise güzel bir taziye evi, tuvalet, lavabo ile abdest alma yerlerinin düzenlemesini yapacağız. Bu konuda da vatandaşımızın yardımını talep ediyoruz. Camimizin iç ve dış restorasyonunda yapılacak en iyi çalışmayı yapmaya çalıştık. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Allah yardım edenlerin hayrını kabul etsin. Camimiz Elazığ’ın...