18 / 04 / 2024

elbise

elbise

Kışın gelmesine çok az bir zaman kala kışlık ürünler raflardaki yerini almaya başladı. Bunun yanında artan fiyatlarda bazı tedarik sorunlarını ortaya çıkardı. İşte detaylar!

Mango’da %70 indirim fırsatı! Yetişen alıyor…

Ünlü giyim markası Mango yaz sezonuna indirimli ürünlerle giriş yaptı. Pek ürüne indirim yapan giyim firması, indirimde yer alan ürünleri tekrar indirime sokarak neredeyse %70’e varan indirim yapmış oldu. Pantolonlardan kazaklara, çantalardan aksesuarlara kadar pek çok üründe büyük indirimler var.

Koton’da elbiseden pantolona fırsat günleri! Çiçekli elbise 279, tişört 48 TL! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Perakende sektörünün ünlü markalarından Koton’da etekten pantolona, gömlekten tişörte çeşitli ürün grupları Trendyol’da indirime girdi. Koton indirimi hangi ürünleri kapsıyor? İndirimli ürünlerin fiyatları ne kadar?

Elbise ve ayakkabı almak isteyenler elini çabuk tutsun! Büyük zam geliyor

Yeni sezon ile birlikte ayakkabı ve giyim sektöründe fahiş zamlar kapıda.

85 bin liralık takım elbise fiyatını duyan şaşkınlığını gizleyemedi

İstanbul'da nisanda önceki aya göre fiyatı en çok artan ürün yüzde 64,92 ile takım elbise, fiyatı en fazla azalan ürün ise yüzde 37,30 ile bezelye oldu. Online alışveriş sitelerinde ise takım elbiselerin 85 bin liraya kadar çıktığı görüldü.

Ali Ağaoğlu'ndan kadın derneğine 20 bin TL!

Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu ile referandum iddiasına giren Ali Ağaoğlu iddiayı kaybetmişti. Semercioğlu, Ağaoğlu'ndan iddiadan kazandığı takım elbise yerine kadın derneğine bağış yapmasını isteyince, Ağaoğlu da kadın derneği hesabına 20 bin lira yatırdı...

Ali Ağaoğlu referandum iddiasını kaybetti!

16 Nisan'da yapılan referandum için iddiaya giren Ali Ağaoğlu, iddiayı kaybetti. Ağaoğu 26 kişiye Tom Ford marka takım elbise alacak.

Ali Ağaoğlu referandum için bahse girdi!

Ali Ağaoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandumda yüzde 65 "Evet" çıkacağına bahse girdi. Ağaoğlu, bahse girdiği kişilere 7 bin Euro'luk elbise sözü verdi.

Ev tekstilinde bayram havası!

Geçtiğimiz günlerde İthalat Rejimi Kararı'na Ek Karar'da yapılan değişiklikle kaban, manto, takım elbise, gömlek gibi 54 grup tekstil ve konfeksiyon ürününde devreye alınan ilave gümrük vergileri Türk ev tekstilinde bayram havası estirdi.

Bagozza, Şişli'de otel yapacak!

Türkiye’nin moda merkezi konumundaki Osmanbey’de 1978’den beri takım elbise üreten Öme Giyim, 2006’da satın aldığı Bagozza markasıyla bir ilke imza atıyor.

1964 yılında Tophane'de kurulmuş olan gecekondular yıktırılıyormuş!

1964 yılında, Tophane sırtlarındaki gecekonduların kaldırılması konusunda Belediye Encümeni'nce verilen kararın uygulanmasına başlanmış. Ayrıca, Tophane Karabaş Cami civarındaki eski elbise satıcılarına ait barakalar da kaldırılacakmış.

1956 yılında atlı arabalar caddelerden ancak geceleri geçebilecekmiş!

1956 yılında atlı araba şoförleri tek tip elbise giyeceklermiş. Topkapı - Yeşilköy asfaltından atlı arabaların geçmesi yasağından sonra, atlı arabaların şehrin belli başlı caddelerinden, akşam saat 21'den sabah 6'ya kadar geçebilecekmiş.

Kiğılı Çin'de ilk mağazasını hizmete açtı!

Hazır giyimin korkulu rüyası haline gelen Çin'in kalbinde ilk Türk markası vitrine çıktı. 2 milyon dolarlık yatırımla Guangzhou'nun en lüks caddesine 500 metrekarelik mağaza açan Kiğılı, Çinliler'e ucuz takım elbise satacak...

Kiğılı Çin'de 500 metrekarelik mağaza açtı!

Hazır giyimin korkulu rüyası haline gelen Çin'in kalbinde ilk Türk markası vitrine çıktı. 2 milyon dolarlık yatırımla Guangzhou'nun en lüks caddesine 500 metrekarelik mağaza açan Kiğılı, Çinliler'e ucuz takım elbise satacak

Londra'da 5 uluslararası havaalanı bulunuyor!

İngiltere'nin başkenti Londra, dünyanın en önemli işve finans merkezlerinden biri. Bu yüzden de sokaklarında elinizi sallasanız, takım elbise ve kravatlı adamlara çarpıyor. Dünyanın en eski metrosu ve dünyanın en kalabalık hava trafiği de orada

elbise Haberi

elbise

Turizmde yaşanan hareketlilik ile de beraber kışlık ürünler vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Geçtiğimiz kışa göre de fiyatların artacağı izlenimi ortada dolaşmaya başladı. Bu yüzden yerli tüketici kaban ve mont alışverişini öne çekmeye başladı.

Peki kışlık ürünlerde fiyatlar artacak mı? Kışlık ürünlerde son durum ne? İşte merak edilen detaylar…

TALEP KAYMASI YAŞANIYOR!

Turistlerin yoğun ilgisi geçen kışa göre yüzde 30-40 fiyat farklı ile raflardaki yerini alan ürünlerde ‘fiyatlar yeniden artacak’ kaygısını doğurdu. Yerli tüketicide başta mont ve kaban olmak üzere kışlık giyim alışverişinin öne çekilmesine sebep oldu. Artan fiyatlar nedeni ile segmentler arası kaymanın yoğunlaştığını dile getiren sektör oyuncularından Kiğılı, lüks segmentten kendi kategorilerine talep kayması yaşandığını bildirdi.

Orka Holding kışlık ürünlerin yüzde 40’ını şimdiden bitirdiğini aktarırken, önümüzdeki dönemde tedarik sıkıntısı yaşanabileceği...