24 / 04 / 2024

Elbistan İmam Hitap Lisesi Kampüsü inşaatı

Elbistan İmam Hitap Lisesi Kampüsü inşaatı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinin tarihinde yapılan en büyük okul yerleşkesi olma özelliğini kazanacak olan, 54 derslikli İmam Hitap Lisesi Kampüsü’nün yapımına, temel kazımı ile başlandı.

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aysan Tan tarafından kuruldu.

TOKİ Elbistan kuraları ne zaman çekilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesi kapsamındaki konutların kura çekilişi 14 Mart'ta gerçekleştirielcek.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Elbistan kura sonucu 14.03.2022!

TOKİ Elbistan kura sonucu 14.03.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elbistan kura sonucu 14.03.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura çekilişi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 215 adet konut yer alıyor. 

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut yarın itibariyler satışa çıkıyor.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi  Başakşehir’de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Elbistan Belediyesi'nden satılık 84 gayrimenkul!

Elbistan Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Elbistan ilçesinde yer alan 84 gayrimenkulü satıyor...

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Azız Nıckzad, Mehdı Bagherzadeh ve Mojgan Nıckzad tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Elbistan'da iki katlı kerpiç ev çöktü!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde fırtına ve yağmur nedeniyle iki katlı kerpiç ev çöktü. Enkaz altında kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı.

Elbistan İmam Hitap Lisesi Kampüsü inşaatı Haberi

Elbistan İmam Hitap Lisesi Kampüsü inşaatı

Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği ile Kahramanmaraş Valiliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 6 Temmuz 2015 günü yapılan ihale sonuçlanırken, 14 milyon 500 bin TL’ye mal olacak kampüs için temel çalışmalarına başlandı.

Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun güne kısmında kalan 15 bin metrekarelik alanda inşaatına başlanan devasa kampüs, Denizli’de uygulanan projenin bir benzeri olacak.

Şehir merkezinde bulunan ve mülkiyeti Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği’ne ait olan 11 dönümlük alanın satılması ile elde edilen 8 milyon TL, imzalanan protokol kapsamında Kahramanmaraş Valiliği’ne aktarılırken, Valilik tarafından yapılan ihale geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.

15 bin 96 metrekarelik alan üzerine, her türlü donanımı içinde barındıracak şekilde İmam Hatip Lisesi Kampüsü kurmak amacıyla yapılan çalışmalar meyvesini verdi. Okul binası,...