28 / 03 / 2024

Elbistan OSB arsası için ön başvurular

Elbistan OSB arsası için ön başvurular

Kurulum çalışmaları büyük oranda tamamlanan Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) arsa tahsisleri için ön başvurular başladı. İlk etaptaki 27 parsel için 40 başvuru alındı.

Payas OSB'de 96.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika arsası!

Dörtyol İcra Dairesi, Hatay'ın Payas ilçesinde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 96 milyon 109 bin 640 TL olarak belirlendi.

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları onaylandı!

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

Kahramanmaraş Elbistan OSB'de çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın gelişimi adına inşa ettiği projeler tüm hızıyla sürüyor.

OSB’lerde 3 yıl yatırım yapmayanın arsası iptal!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın hazırladığı Üretim Reform Paketiyle OSB’lere yeni düzenleme geliyor. Buna göre, OSB’de yeri olup 3 yıl yatırım yapmayan yatırımcının tahsisi OSB yönetimi tarafından iptal edilecek.

Akiş GYO Çerkezköy OSB'deki arsasını 18.2 milyon dolara sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 134 bin 135 metrekarelik arsasını Yılmaz Redüktör Sanayi'ye 18 milyon 2012 bin 144 dolara sattı!

Balıkesir OSB'deki Dileksan Kağıt arsası icradan satışta!

Balıkesir 4. İcra Dairesi, Balıkesir Organize Sanayii Bölgesi'nde Dileksan Kağıt'ın arsası icradan satışa çıkarıldı. İhalesi 25 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli toplam 3 milyon 461 bin TL olarak belirlendi.

Akiş GYO, Çerkezköy OSB'deki arsasını 9.3 milyon dolara sattı!

Akiş GYO, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki arsasının 75 bin 15 metrekaresini 9.3 milyon dolar + 26 milyon 935 bin TL KDV bedel ile Yılmaz Redüktör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye sattı...

Silivri iş dünyasından yeni nesil OSB talebi!

Silivri iş dünyası temsilcileri yeni yatırımların önünün açılması için bölgede yeni nesil bir OSB'nin kurulması ya da işletmelerin yanında bulunan arsaların yeniden sanayi arsası olarak tanımlanması gerektiğini ifade etti

Elbistan Besi OSB'nin imar planı değişikliğine olumlu rapor!

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, ilçeye kurulması düşünülen Besi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için planlanan arazinin Toprak Koruma Kurulu’ndan geçtiğini söyledi.

Elbistan OSB'de 21 firmaya arsa tahsis edildi!

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) 57 hektarlık 1. etabında yatırım yapmak isteyen 21 firmaya arsa tahsisleri yapıldı. OSB'deki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yatırımların başlayacağı açıklandı.

Elbistan OSB'de 21 firmaya arsa tahsisi yapıldı!

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 57 hektarlık 1. etabında 21 firmaya arsa tahsisleri yapıldı. Müteşebbis Heyet Başkanı Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun başkanlığında toplandı.

Kahramanmaraş Elbistan OSB altyapı ihalesi 20 Kasım'da!

Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi İçme suyu isale hattına ait altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elbistan OSB'ye 350 milyon TL'lik yatırım başvurusu!

Toplam alanı 112 hektardan oluşan Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB), 57 hektarlık 1. Etabında yatırım yapmak için başvuruda bulunan 39 firmaya ait yatırım rakamları ve istihdam bilgileri açıklandı.

Elbistan OSB arsası için ön başvurular Haberi

Elbistan OSB arsası için ön başvurular

Kurulum çalışmaları büyük oranda tamamlanan Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) arsa tahsisleri için ön başvurular başladı. İlk etaptaki 27 parsel için 40 başvuru alındı. OSB Müteşebbis Heyeti ise 27 Ağustos 2015 günü toplanarak, yatırım yapacak firmaları detaylı bir incelemeden sonra belirleyip, ön tahsis belgesi verecek.

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, OSB’ye yatırım için başvuran firmaları detaylı bir incelemeye tabi tutacaklarını, öncelikli olarak istihdam ve yatırım alanına dikkat edeceklerini ifade ederek, “İnce eleyip sık dokuyacağız” diyerek, paravan şirketler veya istihdam oluşturmayacak yatırımlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Elbistan OSB’nin 6. Bölge Teşviki’nden yararlanacağı için yatırımcıyı cezbettiğini dile getiren Paksoy, bu süreçte OSB Müteşebbis Heyeti’nin de yoğun ve bir o kadar da detaycı bir çalışmaya imza atacağını söyledi.

Toplam alanı 112 hektar...