24 / 04 / 2024

elektrik fiyatları

elektrik fiyatları

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Tüketimi azalttı elektrik faturası 1400 lira arttı. İşte seç baş yolduran elektrik faturası

Yeniçağ Gazetesi elektrik faturalarındaki artışa ve esnafın yüksek faturalarla ilgili görüşlerine yer veren bir haber hazırladı. Habere göre; İstanbul’da bir büfe işletmecisine geçtiğimiz aydan daha az elektrik tüketmesine rağmen 1400 TL daha fazla fatura geldi.

Elektrik ve gaz fiyatları düşmeli! Son dakika açıklaması geldi!

Elektrik ve gaz fiyatları zirveye oynuyor. Fiyatlar aldı başını gitti. Bunun üzerine flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Elektriğe zam mı geldi? Elektrik faturaları artacak mı? Yüzde 26,37 zam kararı…

1 Nisan’dan itibaren doğal gaza gelen zammın ardından bu sabah bir de sanayi abonelerinin elektrik tarifelerine zam yapıldı. Böylece 1 Nisan’dan itibaren sanayi elektriği kulananların faturaları yüzde 20 ile yüzde 26 oranında zamlı gelecek.

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez’den flaş açıklama! 

İthal kömür ve doğal gaz santralleri için artan fiyatların ardından açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, özellikle sosyal medyada dolaşan, ’’Doğal gaz ve elektriğe zam mı gelecek?’’ sorusunu yanıtlamış oldu. Peki doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? İşte detaylar…

Elektriğe yüzde 20 zam kapıda! 

Döviz kurlarının yükselmesiyle beraber elektrik üretim maliyetlerinde artışlar devam ediyor. 1,75 Türk lirasını geçen kilovatsaat (kWh) başına net enerji maliyetlerine nisan ayında zam yapılmaması hâlinde temmuzda yüzde 100’ün üzerinde zam yapılacağı öne sürülüyor.

Hükümet elektrik fiyatlarında indirim mi yapacak? Bakan Nebati açıkladı

Türkiye'de geçtiğimiz yılın sonunda elektrik tarifelerinde kademeli sisteme geçildi. Önce günlük 7 kilowatt olarak belirlenen kota daha sonra kamuoyunun talepleri yüzünden günde 8 ayda ise 240 kilowata çıkarıldı.

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

Elektrik fiyatlarına zam! Konutlara yansıdı mı? İşte yanıtı

Elektrik fiyatlarında son dakika. 1 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe yüzde 20 oranında zam geldi. Peki konutlara yansıyacak mı? İşte yanıtı...

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik faturaları bu ay kabarık gelecek

Elektrik fiyatlarına zam geldi. Artan maliyetlere nedeniyle birçok ürün zamlanıyor. Bu çerçevede enerji fiyatlarına da zam geldi. 1 Temmuz itibarıyla elektriğe yüzde 50'ye yakın bir zam gelmişti. Böylece faturalar bu ay kabarık gelecek. İşte tüm detaylar...

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Elektrik tarifesi değişiyor: Ev ve ticarethane aboneleri zamlı faturalarla karşılaşacak!

EPDK'nın duyurusuyla birlikte ev ve ticarethane aboneleri için geçerli olan yeni elektrik tarifesi yürürlüğe giriyor. Kilovatsaat başına fiyatlar güncellendi ve aboneler zamlı faturalarla karşılaşacak. Detaylar haberimizde!

Doğal gaz fiyatı arttı! Elektrik ve gaz fiyatları rekor kırdı

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde geçtiğimiz senenin ikinci yarısında konutlarda 100 kilovatsaat elektrik için ortalama 28.4 euro ödendi. Bu rakam rekor olarak tarihe geçti.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Cumhurbaşkanı açıklamıştı! İndirim yarın başlıyor! Peki elektrik faturaları ne kadar düşecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği elektrik fiyatlarında yaşanacak olan indirim yarından itibaren hayata geçiyor. Peki  elektrik faturaları ne kadar düşecek? İşte yüzde15'lik elektrik indiriminin detayları...

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Hyundai Kona Elektrik mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Sürücülerin en çok tercih ettiği otomobil marka ve modellerinden Hyundai Kona Elektrik mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Hyundai Kona Elektrik özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

elektrik fiyatları Haberi

elektrik fiyatları

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Cumhur İttifakı'nın teklifiyle su fiyatının yüzde 50 düşürmesini tiyatro olarak değerlendiren Yıldırım Kaya, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Kaya, konuyla ilgili açıklamasında "Bu tiyatro oyununun aktörleri, AKP ve MHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri. ASKİ'nin 23 liraya mal ettiği suyu, yani elektrik ve diğer giderler neticesinde 23 liraya mal edilen suyu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralılara 13 liraya veriyor" ifadelerini kullandı ve '13 liradan değil, 6,50 liradan verilsin' diye indirim teklifinde bulunduklarını belirtti. 

Buna karşılık AKP ve MHP milletvekillerine bir çağrıda bulunan Yıldırım Kaya, "Eğer gerçekten samimiyseniz, halkın duyguları ile oynamıyorsanız o zaman 85...