26 / 04 / 2024

elektrik kesintisi yapılacak mı

elektrik kesintisi yapılacak mı

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından dün yapılan açıklamada, elektrik kesintilerine gideceği açıklandı.

6 ilde elektrik kesintisi yapılacak!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre; Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük'te, 31 Ocak Cuma günü bazı bölgelere belirli saatlerde elektrik verilemeyecek.

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

İstanbullular dikkat! Yarın bazı mahallelerde su kesintisi yapılacak...

Yarın İstanbul'da, terfi merkezinde yapılacak iyileştirme çalışmaları sebebi ile Bağcılar ve Esenler'de bazı mahallelerde saat 10.00 ila 19.00 arasında su kesintisi yapılacağı açıklandı. İSKİ'den yapılan açıklama ve haberin detayları...

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

Elektrik faturalarında büyük zammın tarihi belli oldu! Faturalar resmen katlanacak! Elektriğe ne kadar zam yapılacak? 

Elektriğe yeni zam haberi geldi. Elektrik faturalarında artış kapıda. Peki elektriğe ne zaman zam yapılacak? Elektriğe ne kadar zam gelecek? İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o zam haberi...

TOKİ Elektrik Enerjisi Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elektrik Enerjisi Alımı İşi(e-ihale) ihalesi yarın yapılacak.

İstanbul'da elektrik kesintisi 7 Ekim 2016!

İstanbul'un Avrupa yakasındaki bazı ilçelerde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 7 Ekim Cuma günü elektrik kesintisi yapılacak.

Antalya Çamyuva ve Tekirova Mahalleleri'nde elektrik kesintisi 9 Mart 2016!

AKEDAŞ İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 08 Mart Salı günü ve 09 Mart Çarşamba günü 06:15 ile 18:00 saatleri arasında Çamyuva ve Tekirova Mahallelerinde 12 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

İstanbul'da elektrik kesintisi 1 Mart 2016!

İstanbul’un Ataşehir, Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Sarıyer ve Zeytinburnu ilçelerinde, bugün elektrik kesintisi yapılacak. İşte Bedaş'tan yapılan açıklama...

İzmir Aliağa'da elektrik kesintisi 1 Mart 2016!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle 1 Mart Salı günü Aliağa'nın bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 28 Şubat 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Üsküdar'da 10.00-13.00'da, Selimiye Mahallesi, Tıbbiye Sokak, Ümraniye'de 10.00-14.00'da, Saray Mahallesi, Siteyolu, Toya sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.

Kemer’de elektrik kesintisi 25 Şubat 2016!

25 Şubat Perşembe günü Merkez Mahallesi, 26 Şubat Cuma günü Göynük Mahallesi ve 27 Şubat Cumartesi günü Kemer merkezde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 8 saatlik elektrik kesintisi yapılcak

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi 23 Şubat 2016!

Ümraniye ve Kadıköy'ün bazı mahallelerinde 23 Şubat'ta elektrik kesintisi yapılacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, kesinti yapılacak yerler ve saatleri şöyle:

elektrik kesintisi yapılacak mı Haberi

elektrik kesintisi yapılacak mı

İran Petrol Bakanlığı, enerji haberleri ajansı SHANA’da yayımlanan açıklamasında “Dün Türkiye tarafındaki istasyondaki bir gaz sızıntısından dolayı kesilen Türkiye’ye doğalgaz ihracatı yeniden başladı” ifadelerini kullanmıştı. 

Sözcü'den Emre Deveci'nin haberine göre, enerji sektörü kaynakları yaptıkları açıklamalarda söz konusu açıklamayı teyit etmedi ve gaz akışının sembolik düzeyde olduğunu dile getirdi.

Yaşanan gelişmelere göre, gaz akışına dair teknik sorunların dışında İran’ın kışın artan iç talebi ve yetersiz altyapısı sebebiyle kendisinin de arz sorunu yaşadığını ve içeride kısıtlamalara gittiğini kaydeden uzmanlar, Türkiye’nin de bu sürece hazırlıksız yakalandığını bildirdi.

Reuters’a önemli açıklamalar yapan bir Türk yetkili de İran’dan günlük 28 milyon metreküp olması gereken akışın 2-3 milyon metreküp seviyelerinde olduğunu kaydetti.
 

BOTAŞ TALİMATI DEĞİŞTİRDİ Mİ?

İran’dan gaz akışının 20 Ocak 2022 tarihi  itibarıyla 10 günlük süreyle kesildiğini...