26 / 04 / 2024

ELEKTRİK ZAMLARI

ELEKTRİK ZAMLARI

Elektrik üretim ve dağıtımı yapan şirketlerin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile görüşerek yüzde 30 zam için kulis yaptıkları iddiası sonrasında ‘Elektriğe yüzde 30 zam geliyor’ haberlerinin perde arkası ortaya çıktı.

TEDAŞ elektrik borçlarını yeniden yapılandıracak!

TEDAŞ 2014 yılında yaptığı yapılandırmada 3.5 milyar liralık borcun yarım milyarını tahsil edebildi. Şimdi kalan miktar için adım atılıyor. ELEKTRİK borçlarının yeniden yapılandırılması gündeme alınıyor.

Elektrik Üretim A.Ş yapım ihalesi gerçekleşti!

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/103784 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Elektrik Üretim A.Ş yapım ihalesi tamamlandı!

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü(EUAŞ) İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/05849 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleşti..

Elektrik Üretim A.Ş. hizmet alım ihalesi sonuçlandı!

ELEKTRİK Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) inşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/74437 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini pazarlık usulü ile gerçekleştirdi...

Elektrik faturalarınızı yarıya düşürebilirsiniz!

ELEKTRİK Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, " Akıllı sayaç kullanıp elektrik tüketiminde saat farkına göre yarı yarıya kadar tasarruf sağlanabilir " dedi.

KİPTAŞ Küçükçekmece projesi bugün satışta

55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak KİPTAŞ Kayabaşı Konutları'nın başvuruları bugün başlıyor. Başvurular nereye yapılacak? Kampanyadan son detaylar!

ÇorluPark'ta örnek daire Aralık'ta görücüye çıkıyor

65 bin YTL'den başlayan fiyatlar satışa çıkarılan ÇorluPark'ta Aralık ayı sonunda örnek daire hazır.

7 milyar dolarlık dev gayrimenkule geldi!

Dünyanın er büyük ticari gayrimenkul şirketlerinden Goodman Türkiye pazarına girdi. İş bölgeleri, ofis bölgeleri, endüstriyel gayrimenkul, depo ve dağıtım merkezlerine sahip olan, bunları geliştiren ve yöneten entegre gayrimenkul grubu Goodman, İzmit'te 5

Kızılay Samsun'da emlak satacak

Türkiye Kızılay Derneği, Samsun merkez ilçe Büyükoymaca Köyü'nde bulunan kamp ve arsasını satmak üzere ihale açtı.

Tarihi Yarımada'da yıkım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Tedbir Müdürlüğünce, 2010 Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen İstanbul'da özellikle tarihi yarımada üzerinde yer alan kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

3'ncü köprü piyangosu Boyalık'a vurdu

İstanbul Boğazı'na yapılması planlanan 3'üncü köprünün geçeceği muhtemel güzergâhlarla ilgili spekülasyonlar arsa fiyatlarını uçurdu. Fiyatlar beşe katlandı!

Alışveriş merkezlerinde kira kavgası kızışıyor!

Geçtiğimiz 1-2 yıl içinde açılan yeni alışveriş merkezlerine ödenen astronomik kiraları baz alan Profilo, Capitol, Agora (İzmir) gibi eski sayılabilecek alışveriş merkezleri, "Yeniler pahalı, biz ucuz kaldık", "Dolar düştü, koşullar değişti" gibi gerekçel

KİPTAŞ'ın yeni kampanyası 6 Aralık'ta!

KİPTAŞ'ın Küçükçekmece'de inşa edeceği, 55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak konut projesine başvurular 6 Aralık'ta başlayacak. Kampanya'da aylık faiz oranı ne? Kaç konut olacak? www.emlakkulisi.com farkıyla gelişmelerden haberdar olmak için tıkla

ELEKTRİK ZAMLARI Haberi

ELEKTRİK ZAMLARI

Elektrik dağıtım şirketlerinin yüzde zam için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüştüğü haberlerinin ardından bakanlık söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Elektriğe zam iddialarına ilişkin açıklama yapan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, zam iddialarının mesnetsiz olduğunu kamuoyunun bu tür haberlere itibar etmemesini istedi.

“1 TEMMUZ’DA YENİ ZAM KAPIDA MI?”

Mustafa Yılmaz’ın açıklamasından sonra son olarak tarifesine 1 Haziran’da zam gelen elektrikte tarife dışı yeni zamlar mı gelecek tartışmaları başladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 2018 yılında tarife dönemi dışında elektriğe art arda zamlar yapıldığını anımsattı ve bu yıl da aynısının yaşanabileceğine dikkat çekti. Akın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e; “Elektrikte tarife döneminden bir ay önce olan 1 Haziran’da zam yapılması, normal tarife dönemi olan 1 Temmuz’da yeni...