20 / 04 / 2024

elektronik

elektronik

TEB birbirinden farklı kampanyaları hayata geçiriyor. Onlardan biri de seyahat harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte seyahat kampanyasına dair detaylar!

TEB ile giyim alışverişleriniz bir başka olacak! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalar gerçekleştiriyor. Onlardan biri de giyim ve aksesuar harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

Carrefoursa’da 860 TL’lik mutfak robotu 360 TL’ye indi! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa, elektrikli küçük ev aletlerinde büyük indirimlere gitti. Peki, Carreforsa’da hangi küçük ev aletlerinde indirim var? İşte Carreforusa 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

TEB elektronik ve beyaz eşya harcamalarına doyuracak! Toplamda 150 TL Bonus fırsatı! İşte detaylar!

TEB verdiği emekli promosyon ödemesinden sonra sayısız kampanyalara da başladı. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de elektronik ve beyaz eşya kampanyası!

8 ayda 9,6 milyar dolarlık ihracat

Elektrik ve elektronik sektörü, 2022 yılının ocak ve ağustos döneminde yüzde 6 artışla 9 milyar 620 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiş oldu. Sektörde geçen ay en fazla dış satım yapılan ülke ise 129 milyon dolar ile Birleşik Krallık oldu. Birleşik Krallık'ı ise 110 milyon dolarla Almanya ve 68

Karaca’dan muhteşem Eylül indirimi! Sepette her şey yüzde 50 indirimli! 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Karaca Eylül ayında sevenlerini unutmadı ve tüm ihtiyaçlarına yönelik sepette tam yüzde 50 indirime gitti. İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa indirimi abarttı! Herkesin beklediği mini süpürge sadece 79 TL! Koşan alıyor! 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa elektronik ve küçük ev aletlerinde Carrefoursa karta özel indirimlerine devam ediyor… İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 2 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 2 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Gaziosmanpaşa'da açıldı.

Şanlı Elektronik Kentsel Dönüşüm İnşaat Tesisat Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Elektronik Kentsel Dönüşüm İnşaat Tesisat Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Yeniçeri tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran' da Bakırköy'de kuruldu.

Mitra Enerji Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Enerji Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldız ve Caner Yıldız ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Çekmeköy'de kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 4 Haziran' da Bakırköy' de 50 bin TL sermaye ile açıldı.

Turanlar Elektronik İnşaat Tekstil Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlar Elektronik İnşaat Tekstil Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Turan ve Hüseyin Karaarslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi, Cemal Varangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi'nde kuruldu.

Laith Gıda İnşaat Elektronik ve Tıbbi Malzemeler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Laith Gıda İnşaat Elektronik ve Tıbbi Malzemeler İthalat İhracat Limited Şirketi, Mustafa Hashash tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aybey İş Hanı 2'de kuruldu.

Anfa İnşaat Elektrik ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anfa İnşaat Elektrik ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Şeker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Esenyurt, Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde kuruldu.

Baytu İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Malzeme Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Baytu İnşaat Metal Hırdavat Elektrik ve Elektronik Malzeme Ticareti Limited Şirketi, Erol Baytur tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Mecidiye İnşaat Peyzaj Nakliyat Elektrik Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecidiye İnşaat Peyzaj Nakliyat Elektrik Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Özcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.

Elektronik sayaçla mekanik sayaç arasındaki fark nedir?

Elektrik faturalandırma sürecinde enerji kullanım miktarının okunduğu cihazlar sayaç olarak nitelendiriliyor. Peki, elektronik sayaç nedir? Mekanik sayaç nedir? Elektronik sayaçla mekanik sayaç arasındaki fark nedir?

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Bora tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Karaköy, Emekyemez Mahallesi, Okçu Musa Caddesi'nde kuruldu.

elektronik Haberi

elektronik

TEB bankası emekli promosyon ödemeleri ile gündeme geldikten sonra şimdi de gerçekleştirdiği kampanyalar ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

TEB seyahat harcamalarına 150 Bonus veriyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile TEB 150 TL kampanyası...

TEB Kredi Kartları ile 20 ile 30 Eylül tarihleri arası giyim ve aksesuar sektörlerinde tek seferde yapılan 1000 TL ve üzeri harcamanıza 75 TL, toplamda 150 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya harcama yapmadan hemen önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya PUAN yazıp 4616’ya SMS göndererek katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya ait diğer bilgilerde şu şekildedir; Bonus Yükleme Tarihi: 4 Kasım 2022 iken, Bonus Geri Alım Tarihi: 19 Kasım 2022 tarihidir.

KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR? Kampanya 01.10.2022 ile 31.10.2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Bir müşteri toplamda en...