27 / 04 / 2024

eleman alımı inşaat

eleman alımı inşaat

Konut ve inşaat alanında faaliyet gösteren 17 şirket yurtiçi ve yurtdışında istihdam edilmek üzere eleman alacak. Hangi şirket? Hangi alanda? Nereye eleman alacak? Başvurular nereye yapılacak?

Sınavsız mülakatsız hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yaşlı ve hasta bakım personeli alımı başladı. Çeşitli şehirler için yaşlı bakım personeli alımı gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilanlarda başvuruya ilişkin detay ve şartlar da açıklandı. İşte detaylar...

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ibrahım S Saleem tarafından kuruldu.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Aslancan tarafından kuruldu.

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Oto Alım Satım İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nesim Polat tarafından kuruldu.

Türkiye Petrolleri eleman alıyor! TPAO 93 işçi alımı yapacak! İşte Türkiye Petrolleri işçi alımına dair detaylar!

Türkiye Petrolleri eleman alımında bulunacağını duyurdu. TPAO 93 kişiyi istihdam edecek. İşte TPAO alımına dair detaylar!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Metin Salkımçiçek tarafından kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Turizm yatırım inşaatı ve elektrikli otomobil üreten firmalara KDV istisnası

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, turizmde teşvk belgesi olanların inşaat işlerine ve elektrikli araç üretimi için AR-GE çalışması yapanlara KDV istisnası getirildi.

ÖSYM'nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

Yılın ilk çeyreğinde 2 milyar lira kâr açıklayan Halkbank, ÖSYM'nin yaptığı KPSS şartı aranmaksızın eleman alımı yapacağını açıkladı. Halkbank alacağı personelleri nasıl işe alacağını ayrıntılarını duyurdu. Başvuru tarihleri ve başvuru için gereken bilgiler açıklandı. İşte detaylar..

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Resul Ömer Adıyaman tarafından kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Al Emran İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Al Emran İnşaat Ticaret Yatırım  Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Husseın Husseın Amran kuruldu.

eleman alımı inşaat Haberi

eleman alımı inşaat

1) Horoz Nakliyat: Lojistik sektörünün dev şirketlerinden Horoz Nakliyat, Haramidere'de 350 bin metrekare inşaat alanlı projesini hayata geçirecek gayrimenkul geliştirme grup başkanı arıyor. Başvurular 21 Eylül'e kadar [email protected] adresine yapılabilecek.

2) Eren Holding: zonguldakta hayata geçirmeyi planladığı 1360 MW kapasiteli kömür santrali için makine mühendisleri, elektrik mühendisleri, inşat mühendisleri ve otomasyon mühendisleri arıyor. Başvurular 30 Eylül'e kadar [email protected] adresine veya 0 212 639 89 39 nolu faksa yapılabilecek.

3) Kasa İnşaat: Kayı İnşaat ve İnsa yapı ortak kuruluşu olan Kasa İnşaat iş geliştirme ve dizayn ofis müdürü, inşaat mühendisleri, mimarlar ve teknik ressamlar...