28 / 03 / 2024

elif ece uzun nerede yaşıyor

elif ece uzun nerede yaşıyor

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Queens 2022 Gayrimenkul Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Queens 2022 Gayrimenkul Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Rabia Ece Uzun tarafından kuruldu.

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Sever ve Elif Uzun ortaklığında kuruldu.

Ece Uslu Urla'ya yerleşti!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Ece Seçkin reklam parasıyla villa alacak!

Son 2 ayda yaptığı marka anlaşmalarından 2 milyon lira kazanan Ece Seçkin, birikimiyle uzun zamandır istediği villayı alacak.

Elif Ece Uzun gayrimenkul yatırımlarını anlatacak!

Ünlü model Elif Ece, Hakal Ural'ı sunduğu "Emlak Ekspresi" programına katılacak. Ünlü model programda gayrimenkul yatırımlarını anlatacak.

ECE Türkiye, Aqua Florya'nın kiralama faaliyetlerini üstlendi!

ECE Türkiye, İstanbul’daki “Aqua Florya” Alışveriş Merkezi’nin uzun dönemli yönetimini ve kiralama faaliyetlerini üstlenecek. Aqua Florya, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum ile aynı çatı altında bulunuyor.

Lufthansa uzun mesafeli uçuşlar için SunExpress'i düşünüyor!

Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.

Bahar Uzun: Nereden ev almalı ve nasıl bir araba almalıyım soruları birbirine paralel!

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun gayrimenkul ve araç yatırımlarını kaleme aldı. Bahar Uzun, Nereden ev almalı ve nasıl bir araba almalıyım soruları birbirine paralel...

İdris Güllüce: Sanayileşeceğiz, modernleşeceğiz ama çevreyi de koruyacağız!

Karadağ’da, tarihi Bar ve Ulciny kentlerini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Tabii ki sanayileşeceğiz, modernleşeceğiz ama çevreyi koruyacağız, bu dengeyi de koruyacağız" dedi...

Türkiye'den gayrimenkul alana uzun süreli vize verilecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ayyıldızlı Türk tapusuna yatırım yapan yabancılara uzun süreli vize verileceğini söyleyerek "Bu alanda cömert olmamız lazım" dedi. İngiliz ve Almanlar'ın formülünü uygulayacak...

Doğu Karadeniz'in 2. en uzun tüneli Eğribel'e yapılacak!

Giresun’u İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan ve tamamlandığında Ovit Tüneli'nden sonra Doğu Karadeniz Bölgesi'nin 2. en uzun tüneli olacak olan Eğribel Tüneli için 14 Nisan tarihinde ihaleye çıkılacağı belirtildi...

elif ece uzun nerede yaşıyor Haberi

elif ece uzun nerede yaşıyor

Manken Elif Ece Uzun, 27 Ekim 2019’da dünya evine girdiği iş insanı  Mehmet Tuş’un kendisine fiziksel, ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; ekonomik olarak zor günler geçiren Elif Ece Uzun borçlarını ödeyebilmek için evini ve arabasını sattı.

Elif Ece Uzun’un ailesinin yardımıyla geçimini sağladığını söyleyen avukat, şu açıklamalarda bulundu.

“Davalının borçları yüzünden alacaklıları Elif Hanım’ın kapısına dayandı. Davalı ayrıca kendi borçlarını Elif Hanım’ın 1.5 milyon lira değerindeki evini ve 500 bin liralık arabasını satarak ödemeye çalıştı. Borçlar yüzünden Elif Hanım’ın evindeki doğalgaz kesildi. Çocuklarının mama ihtiyacını dahi ailesi karşılamaktadır. Nafakanın artırılmasını istiyoruz.”

Kibariye Bodrum'daki villasını satışa...