26 / 04 / 2024

Elit Life Karakız projesi

Elit Life Karakız projesi

Serbil İnşaat tarafından Kıbrıs'ta hayata geçirilen Elite Life Karakız, tamamlandığında Girne'nin denize sıfır en yüksek rezidans projesi olacak. Proje depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu! 

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Nurol Life projesindeki 37 adet bağımsız bölümün değerleme raporu...

Koray GYO Elit Residence'taki bağımsız bölümü 6.5 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO ekspertiz değeri KDV hariç 5 milyon 200 TL olan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1905 ada 48 parsel 17.kat (Elit Residence) 42 no'lu bağımsız bölümü KDV hariç 5 milyon 508 bin 474,60 TL'ye sattı.

Nurol Life Seyrantepe'de N-Space Nurol Hacim Çözümü!

Nurol Life Seyrantepe'de N-Space Nurol Hacim Çözümü ile ferah tasarımlı evler sunuluyor. Nurol Life'ta fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Kıbrıs Elit Life Karakız depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor!

Serbil İnşaat tarafından Kıbrıs'ta hayata geçirilen Elite Life Karakız, tamamlandığında Girne'nin denize sıfır en yüksek rezidans projesi olacak. Proje depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

Trabzon Yıldız Life Hotel hizmete açıldı!

Trabzon'un sevilen ve tanınan iş adamlarından biri olan Adnan Yıldız, Trabzon'da bir önemli yatırıma daha imza attı. Adnan Yıldız, Trabzon Yıldız Life Hotel'i muhteşem bir törenle açtı.

Beylikdüzü Phuket Life'de son 40 daire!

12 bin 400 metrekare alana konuşlanmış olan Phuket Life Evleri, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yer alıyor. Phuket Life Evleri’de son 40 daire sahiplerini bekliyor.

Phuket Life Evleri’nde son 40 daire!

Phuket Life Beylikdüzü Evleri toplam 96 adet konuttan meydana geliyor. Phuket Life Beylikdüzü projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Pendik Atlantik Life Konutları'nda 40 ay vade farksız ödemelerle!

Konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede daire alanları 67 metrekareden başlıyor. Pendik Atlantik Life projesinde 40 ay vade farksız ödemeler yapılıyor.

Öz Elit Yapı Yönetim Çiçekçilik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz Elit Yapı Yönetim Çiçekçilik Otomotiv Limited Şirketi, Tülin Değirmenci tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu.

Beylikdüzü Sea Life iletişim!

Butik proje olarak dizayn edilen Sea Life Beylikdüzü'nde daire teslimleri inşaat başladıktan 18 ay sonra gerçekleşecek. Proje 40 adet konuttan oluşuyor. İşte Beylikdüzü Sea Life iletişim bilgileri...

Phuket Life Beylikdüzü'nde 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Poetika Yapı tarafından Beylikdüzü'nde yükselen Phuket Life projesinde satışlar devam ediyor. Poetika Yapı tarafından hayata geçirilen Phuket Life Beylikdüzü projesinde fiyatlar 250 bin TL’den başlıyor.

Anfa Life Residence Beylikdüzü adres!

Dairelerin; 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salo olarak tasarlandığı Anfa Life Residence Beylikdüzü adres bilgileri şu şekilde: Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı No: 58 Beylikdüzü - İstanbul...

Beylikdüzü Anfa Life Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Beylikdüzü Anfa Life Rezidans ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı Ağustos ayı deniliyor. Projedeü 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Elit Life Karakız projesi Haberi

Elit Life Karakız projesi

14.900 m2'lik alanda inşa edilecek projede, 75 konut, yüzme havuzları, yeşil alanlar, otoparklar ve çocuk oyun alanları bulunacak Kıbrıs'ın İncisi Girne'de Denize sıfır konumuyla en yüksek kat avantajına sahip ilk ve tek rezidans projesi Elite Life Karakız hayallerinizin çok üzerinde. Elite Life Karakız rezidans site projesinde sizlere sunduğumuz eşsiz deniz manzarasıyla yüksek kalite ve konfora sahip rezidans dairelerimizi sizlerin değerli ilgi ve alakalarına arz etmiş olmaktan mutluluk duyarız. Temelleri mayıs 2014 tarihinde atılarak "Osmanlı Tapulu- Türk Arazisi" üzerine inşa edilen Elite Life Karakız projesi, 14.900 m2'lik inşaat alanıyla sizlere yaşam alanları sunmaya hazırlanıyor. 


ÖZENLE SEÇİLEN MİMARİ 

Elite Lite Karakız projesi bünyesinde 75 konut, yüzme havuzu ve yeşil alanlarıyla bütünleştirilen yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkları, çocuk oyun park alanları ve daha...