27 / 04 / 2024

elit yapı 2015 projeleri

elit yapı 2015 projeleri

Başkent Ankara'da kaliteli ve konforlu konut projelerine imza atan Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ise Ankara'nın dünyanın en hızlı büyüyen başkentlerinden biri olduğunun altını çizdi.

Ankaralı inşaatçılar 2015'ten umutlu!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe 2014, kimi için hareketli geçerken, kimi de iki seçimin yarattığı dalgalanmada sağlam durmakta zorluk yaşadı. Ankaralı inşaat firmaları 2015 yılından ümitli..

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

İnşaat sektöründe sıkıntılar geçici!

Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan : “İnşaatta şu anki kaygılar geçici, ülkemize güvenimiz sonsuz. Her türlü yatırıma hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ataman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara Angora Evleri’nde tapular dağıtılıyor!

Elit Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Angora Evleri'nin tapuları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dağıtıldı.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taylan Elit Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi, Fatma Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Okul Sokak'ta kuruldu.

Yeşil Yapı kar payı dağıtmayacak!

Yeşil Yapı 2015 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada kar dağıtımı yapılmayacağı belirtildi.

Genç Elit Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Elit Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Utku Cebebi ve Mesut Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Uphill Towers B Blok Bulvarı'nda kuruldu.

Siyasi belirsizlikler inşaat sektörünü etkiledi!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, "Genel seçim sonrası hükümetin kurulamaması, yaz ve bayram tatilleri, döviz fiyatlarındaki dalgalanma inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi" dedi.

Öz Elit Yapı Yönetim Çiçekçilik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz Elit Yapı Yönetim Çiçekçilik Otomotiv Limited Şirketi, Tülin Değirmenci tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu.

elit yapı 2015 projeleri Haberi

elit yapı 2015 projeleri

Mert Yıldızhan şunları söyledi: "Bu hızlı büyüme ilk başlarda plansız kentleşme ve gecekondulaşma sorunlarını beraberinde getirdi. Önümüzde altın bir fırsat var. Ankara'yı yeniden inşa edebiliriz. Yeni bir mühendislik ve mimari anlayışla baştan yapılacak Ankara'yı en çok eski semtlerin isteyeceğini...