26 / 04 / 2024

Elit Yapı projeleri

Elit Yapı projeleri

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

İnşaat sektöründe sıkıntılar geçici!

Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan : “İnşaatta şu anki kaygılar geçici, ülkemize güvenimiz sonsuz. Her türlü yatırıma hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Mert Yıldızhan: Ankara'yı yeniden inşa edebiliriz!

Başkent Ankara'da kaliteli ve konforlu konut projelerine imza atan Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ise Ankara'nın dünyanın en hızlı büyüyen başkentlerinden biri olduğunun altını çizdi.

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeye başlıyor!

Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, bir kez daha Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe bölgesini tercih etti.

Elit Yapı'dan Beytepe'ye yeni proje!

Son olarak Ankara Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek, Başkent'i butik residence konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Firmanın yeni projesi de Beytepe'de hayata geçirilecek...

Elit Yapı'nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeye başlayacak!

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Cem Çelik: Merkez Bankasının kararı yaz durgunluğuna ilaç olacak!

Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, özellikle büyükşehirlerde son birkaç yıldan beri yoğun konut üretimi olduğunu, bu üretimin rekabetin yanı sıra kalitenin de artmasına neden olduğunu kaydetti...

Elit Yapı'nın düzenlediği "akıllı ev tasarım yarışması" sona erdi!

ANKARA' da lüks ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence 'ı hayata geçiren Elit Yapı'nın çocuklar arasında düzenlediği "akıllı ev tasarım yarışması" sona erdi...

Elit Yapı'nın akıllı ev tasarım yarışması sona erdi!

Ankara’ da lüks ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence’ ı hayata geçiren Elit Yapı’ nın çocuklar arasında düzenlediği “akıllı ev tasarım yarışması” sona erdi.

Elit Royal, Ankara'ya " butik proje " anlayışını getirdi!

Büyük ölçekli konut projelerinin verdiği otel konforundaki hizmetleri 35 daireli projede sunan Elit Royal Yapı Residence, Başkent ' e " butik proje " anlayışını getirdi...

Elit Yapı, Ankara'ya 'butik proje'anlayışını getirecek!

Elit Royal Residence' i hayata geçiren Elit Yapı' nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, modern çizgilere sahip projelerinin Ankara'da yeni bir tarz başlattığını ifade etti...

Mert Yıldızhan: Dövizdeki artış konut fiyatlarını zorluyor!

Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, İnşaat firmaları şu an oldukça dertli. Döviz fiyatlarındaki yükseliş birikimini dolar ve Euro'dan yana değerlendirenleri konut sahibi yaptı...

Mert Yıldızhan: Konut almanın tam zamanı!

Başkent'e Elit Royal Residence gibi lüks ve konforu konut projelerine imza atan Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, yatırımcının döviz fiyatlarında yaşanan bu kritik süreci fırsata çevirebileceğini kaydetti...

Konut almanın tam zamanı!

Ancak, dövizde kısa sürede yaşanan büyük artış dengeleri bozuyor. Şu ana kadar daire fiyatlarında fazla değişiklik olmadı ancak, böyle giderse 4-5 ay sonra satış fiyatlarında güncelleme yapmak kaçınılmaz olacak...

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

Halk GYO yeni şirket kurdu! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni şirket kurdu. Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de kuruldu.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Elit Yapı projeleri Haberi

Elit Yapı projeleri

Hükümetin aldığı son tedbirlerin, seçim öncesi belirsizlik algısının etkisini gidererek ekonomik aktiviteyi canlandıracak nitelikte ve son derece isabetli olduğunu ifade eden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, inşaat sektörünü de canlandıracağını bildirdi.


Kampanyalarla inşaat sektörü daha da güçlenecek

“İmar barışı” ile ülke genelindeki 13 milyon binayı ilgilendiren adeta kangren olmuş bir soruna çözüm getirildiğine, bunun ciddi bir reform olduğuna işaret eden Yıldızhan, “Son dönemde kur artışı kaynaklı maliyet baskısı ve çeşitli mihraklarca pompalanan olumsuz algıların da etkisiyle, ekonomimizin lokomotifi inşaat sektöründe, konut satışlarında arızi bir duraksama eğilimi belirmişti. Alınan önlemler tam da yaraya merhem oldu. Bu düzenlemelerle ekonomimizin lokomotifi daha da güçlenecek, ekonomi trenini çok daha hızlı çekecek” diye konuştu.


Elit Manzara Haziran’da teslim yeni proje yolda

Elit Yapı'nın Ankara'nın...