26 / 04 / 2024

elite concept akıllı şehir

elite concept akıllı şehir

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

Elite Concept'te yüzde 10 peşinat ve 0.87 faiz oranı fırsatı!

Çevreci ve akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlayan Elite Concept’te yüzde 10 peşinat, 0,87 faiz oranı ve 15 yıla varan vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

Şua İnşaat’tan doğa dostu akıllı proje!

Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Concept projesi doğaya dost akıllı ev sistemiyle hayata geçirildi. Yüksek tasarruf sağlayan sistem ile hem bütçe hem çevre korunuyor.

Elite Concept sosyal donatı ve peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor!

İnşaat sektöründe 26 yıldır çevreye ve insana saygılı bir yaklaşımla proje geliştiren Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de yer alan son projesi Elite Concept’te enerji ve su tasarrufu sağlayan doğaya dost akıllı ev sistemi kullanıyor. 

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya akıllı evler inşa ediyor!

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya Nif Suites, Nif 333 ve Nif Concept ve Odabaşı Konakları ile akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri konseptini getirdi.

Tümer Concept'in akıllı ev örnek dairesi tamamlandı!

Tümer İnşaat Genel Koordinatör M. Dinçer Tümer, kaliteyi standart olarak görüyor. Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor.

Mehmet Çevik: Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız!

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik yaptığı açıklamada "Kadıköy-Kartal hattında yaklaşık bir yıldır uygulanan, Florya-Yeşilköy hattında da yakında başlayacak. Akıllı Bisiklet Projesi'ni, Tarihi Yarımada'ya da taşıyacağız" dedi

elite concept akıllı şehir Haberi

elite concept akıllı şehir

İstanbul’un gözde lokasyonlarından Kadıköy Fikirtepe’de yükselen son projesi Elite Concept’in akıllı ev konsepti sayesinde yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sunuluyor. 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında açıklamalar yapan Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, şehirleşmenin daha da artacağı ilerleyen yıllarda sürdürülebilir bir gelecek adına akıllı projelere yatırım yapmanın artık bir gereklilik olduğuna dikkat çekti. 

Hayatın ve yatırımın merkezinde bulunan projeleri ile elit bir yaşam konsepti sağlayan Şua İnşaat, sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarını akıllı şehirlere yöneltti. 

Firmanın Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan, çevreci ve doğaya dost ev tasarımıyla hayata geçirdiği Elite Concept projesinde yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu yapılıyor. Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konseptine sahip Elite Concept, hayatı kolaylaştıran imkanları ile ön...