25 / 04 / 2024

Elite resort

Elite resort

Elite World Otelleri, ilk ‘resort’ otelini Marmaris’te açtı. İçmeler Plajı’na 30 metre mesafede 186 yatakla hizmet verecek Elite World Marmaris Otel, grubun beşinci oteli oldu.

650 milyon TL'lik Elite World Sapanca açıldı!

Elite World Hotels, Sapanca’da hayata geçirdiği 650 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanına sahip oteli Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u açtı...

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort hizmete açıldı!

650 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'un kapıları hizmete açıldı...

Elite World'den 4 otel için 465 milyon dolar yatırım!

TÜRKİYE'de 4'ü şehir biri resort olmak üzere 5 otel ile hizmet veren Elite World Oteller Zinciri, ilk resort otellerini Marmaris'te açtı. Ünsal Şinik, söz konusu oteller için 465 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Elite World ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

Elite World Otelleri zinciri, ilk resort otelini Marmaris'te açtı. içmeler Plajı'na 30 metre mesafedeki Elite World Marmaris Otel, zincirin beşinci oteli oldu.

Elite World'den 465 milyon dolarlık 4 yeni otel!

Elite World Oteller Zinciri, ilk resort yatırımını Marmaris'te yaptı. Şirket, 25 milyon dolarlık yatırımla 93 odalı otelle yaptı. 2018'e kadar 465 milyon dolar yatırımla 4 otel daha yapılması planlanıyor.

Elite World, 4 yeni otel açacak!

Adını daha çok şehir otelleri ile duyuran Elite World Oteller Zinciri ilk resort yatırımını Marmaris'te açtı. Şirket, 2018'e kadar 4 otel daha açacak. İşte ayrıntılar...

Elite World, St. Petersburg'taki otellerini 2018'de açacak!

Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk resort otelini açtı. Yurt dışında ise St. Petersburg'da biri 4 yıldızlı, biri 5 yıldızlı iki otelin yapımına başlandı. Bu iki otelin açılışı 2018 yılında olacak.

Elite World 5. otelini 1 Mayıs 2016'da hizmete açacak!

Arsa payı dahil toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri'nin, plan dahilindeki zincirin beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris'te açtığı açıklandı.

Elite World 5. otelini Marmaris'te açtı!

Toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri, plan dahilindeki beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris'te açtı.

Elite World Otelleri ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

İstanbul Taksim'de iki, Elorya ve Van'da birer oteli olan Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk 'resort' otelini Marmaris'te açtı. Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Marmaris’e Elite resort!

Elite World Otelleri, ilk ‘resort’ otelini Marmaris’te açtı. İçmeler Plajı’na 30 metre mesafede 186 yatakla hizmet verecek Elite World Marmaris Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Elite World Otelleri Marmaris'te otel açtı!

Arsa payı dahil toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri, plan dahilindeki zincirin beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris’te açtı.

Kuşadası Amara Sealight Elite Otel açıldı!

Kuşadası, yeni bir marka otele daha kavuştu. Kuşadalı turizmci ve Sealight Resort Oteli’nin sahibi Hüsnü Uçar’a ait Amara Sealight Elite Otel, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Böyle Kuşadası, Hilton ve Ramada’dan sonra 3’üncü marka oteline de kavuşmuş o

Elite resort Haberi

Elite resort

İstanbul Taksim’de iki, Florya ve Van’da birer oteli olan grup Marmaris’teki resort’u toplam 25 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdi. 93 odada 186 yatakla hizmet verecek olan Elite World Marmaris Otel, 16 yaş üstündeki konuklarına ‘tam pansiyon plus’ konseptiyle hizmet vermeye başladı.


Dalaman Havalimanı’na 95, Marmaris’e 7 kilomtere uzaklıkta olan otelin bünyesinde Elite Restaurant, One Bar, L’oliva Restaurant, Palm Bar ve Spa ile hizmet veriyor.


‘Sırada St. Petersburg var’


Elite World oteller zinciri, dört yılda otel sayısını dokuza çıkaracak. Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, “İstanbul’daki Elite World Europe Otel, 401 odalı bir kongre oteli olacak. İstanbul Maltepe’de 350 odalı Elite World Asia Otel’in inşaatına başlıyoruz. St. Petersburg’da biri beş, diğeri dört yıldızlı olmak üzere iki otelin inşaatına başladık. Onların açılışı...