29 / 03 / 2024

Elmar Towers elmar yapı fiyat

Elmar Towers elmar yapı fiyat

Toplamda 803 adet dairenin yer aldığı Elmar Towers Ankara'da konutların büyüklükleri minimum 43 metrekareden oluşuyor. Proje Elmar Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Toplam 803 adet daireden oluşan Elmar Towers Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak. Peki Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Elmar Towers fiyatları!

Elmar Towers fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Elmar Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Elmar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif İnce tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Kağıthane, Yeşilce Mahallesi'nde kuruldu.

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Elmar Kurulum Montaj ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Kalyon Yönetim Kurulu Başkan ve Vural İnan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Ankara Elmar Towers ödeme planı!

Ankara Elmar Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Metroya 4 kilometre uzaklıkta olan projede daire fiyatları 247 bin TL'den başlıyor.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 50'si satıldı!

Ankara’nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, önemli bir satış başarısına imza attı. Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı projenin yüzde 50’si 1,5 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Elmar Towers projesi önemli bir satış başarısına imza attı. Rezidansların yüzde 50’si 1.5 ayda sahibini buldu.

Elmar Towers yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!

ELMAR Yapı’nın Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı Elmar Towers, iş dünyasının ilgisini çekti. Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, müşterilerin yüzde 99'unu iş adamları oluşturdu." dedi.

Elmar Towers'ta dairelerin yüzde 40'ı satıldı!

Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı ElmarTowers projesi satışa çıktığı ilk günden itibaren iş dünyasının ve yatırımcıların ilgisini çekti.

Elmar Towers yatırımların geri dönüş süresini 10 yıla indirdi!

Yatırımda büyükşehirlerde 30 yıla dayanan amortisman süresini 10 yıla indirmeyi hedefleyen Elmar Towers, aynı zamanda Ankaralının konut tercihlerini de değiştirmeye aday.

Elmar Towers'ın yüzde 40'ı satıldı!

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi! 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı.

Elmar Towers Ankara'da 10 günde satışların yüzde 40'ı tamamlandı!

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı.

Elmar Towers'ın 10 günde yüzde 40'ı satıldı!

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı. İşte projenin ayrıntıları...

Elmar Towers elmar yapı fiyat Haberi

Elmar Towers elmar yapı fiyat

"Elmar Towers fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Daire tipleri 1+1 ve dubleks olarak tasarlanan projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.


Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan Elmar Towers Evleri 28 bin 750 metrekare arsa alanına, 136 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Elmar Yapı tarafından hayata geçirilen Elmar Towers Rezidans'ta 1+1 dairelerin alanları 43 metrekare, dubleks dairelerin alanları ise 67 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 2'si konut, diğeri alışveriş merkezi olmak üzere 3 bloktan meydana geliyor. 


Fitness center, alışveriş merkezi, cafe, yüzme havuzu, sauna gibi ortak kullanım alanlarına yer verilen Elmar Towers Ankara Konutları 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak.


Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Lansmana özel fırsatlar sunan Elmar Towers Söğütözü 'nde 1 oda 1...