20 / 04 / 2024

Elmar Towers ne zaman satışa çıkacak

Elmar Towers ne zaman satışa çıkacak

Elmar Yapı Elmar Towers Evleri 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak.

Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Toplam 803 adet daireden oluşan Elmar Towers Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak. Peki Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Söğütözü Elmar Towers iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Söğütözü Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Elmar Towers fiyatları!

Elmar Towers fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Elmar Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Elmar Towers ne zaman satışa çıkacak?

Elmar Yapı, Ankara’nın en yüksek rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlandığını duyurdu. Elmar Yapı ortaklarından Salih Küsmüş, Ankara’da Eskişehir yolu, Konya yolu ve Söğütözü caddelerinin gayrimenkulde şu an en değerli yatırım bölgeleri olduğunu söy

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Luxera Towers fiyat!

Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki Luxera Towers projesi fiyatı ne oldu? 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Mina Towers fiyatları ne kadar?

Mina Towers Kadıköy projesi 1.500 daire ve 95 ticari birimden meydana geliyor. Mina Towers fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Mina Towers ne zaman bitecek?

Mina Towers projesinde daire fiyatları 520 bin TL ile 2 milyon 850 bin TL aralığında belirlendi. Proje 26 bin metrekare arsa alanında konumlandırılıyor...

Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Toplam 451 konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşan Referans Kartal Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde inşa ediliyor. Peki Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kartal Referans Towers projesi 451 daire ve 800 metrekarelik ticaret alanından meydana geliyor.Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kidzmondo bilet fiyatları 2017 ne kadar?

Kidzmondo İstanbul Trump Towers'ta hizmet veriyor. Kidzmondo bilet fiyatları 2017 ne kadar, Kidzmondo giriş ücreti 2017 ne kadar? İşte Kidzmondo bilet fiyatları 2017...

Fikirtepe Mina Towers teslimleri!

Başaran İnşaat imzasıyla yükselen Mina Towers projesi 6 bloktan meydana geliyor. Peki Fikirtepe Mina Towers teslimleri ne zaman yapılacak?

Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 1.500 konut ve 95 mağazadan meydana gelen Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Peki Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Elmar Towers ne zaman satışa çıkacak Haberi

Elmar Towers ne zaman satışa çıkacak

Ankara'da hayata geçirilen Elmar Towers Konutları Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunuyor. Toplamda 803 adet daireden meydana gelen proje 28 bin 750 metrekare arsa alanına sahip.


Elmar Yapı Elmar Towers Evleri 1 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu ve sauna yer alıyor.


Elmar Towers Ankara Konutları 650 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Elmar Yapı imzası taşıyan projede konutların büyüklükleri 43 metrekareden başlıyor. 


Dün basına tanıtılan Elmar Yapı Elmar Towers Evleri 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projede 1+1 konutlar 176 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor, dubleks konut fiyatları ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Elmar Towers Ankara iletişim

Tel: 444 8...