25 / 04 / 2024

Elon Musk açıklamaları

Elon Musk açıklamaları

Elon Musk, SpaceX'in 'Starship' roketlerini geliştirdiği Teksas'taki Boca Chica Village'ın ismini 'Starbase' olarak değiştirilmesini önerdi. Elon Musk ayrıca, 'Starbase'in mevcut bölgeden çok daha büyük bir alanı kapsayacağını belirtti.

Elon Musk: Tüm mülkümü satıyorum!

Tesla'nın kurucusu olan Elon Musk sosyal medya hesabından tüm mülkünü satacağını ifade eden tweetler attı.

Milyarderler Endeksi açıklandı! Elon Musk tahtını kaptırdı!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre dünyanın en zenginlerinin yer aldığı ve açıklandığı listenin ilk sıralarında değişiklikler yaşnadı. Buna göre Elon Musk, Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin zirvesindeki yerini kaptırmış oldu. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos da birkaç gün ilk sırada yer alabildi.

Zenginler listesinde Elon Musk yerini Jensen Huang'a mı bırakıyor?

Nvidia CEO'su Jensen Huang dünyanın en zenginler listesinde 20 kişisinden biri olma yolunda. Öte yandan, Elon Musk'ın ise çeşitli sorunlar nedeni ile dünyanın en zengin insanı unvanı sallantıda.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor!

ABD'de milyarderlerin San Fransisco'nun kuzey bölgesine şehir kuracağını açıklaması üzerine gözler zenginlerin kendilerine kurmaya başladığı şehirlere çevrildi. İçlerinde Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor. İşte ayrıntılar...

2023'ün en çok kazanan milyarderleri belli oldu! Elon Musk, listenin başında...

Dünyanın en zenginleri 2023 yılında da servetlerine 1,5 trilyon dolar eklediler. Elon Musk 95 milyar dolar ile geçen senenin en çok kazanan milyarderi. İşte haberin merak edilen detayları...

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

Elon Musk çıldırdı: Arkadaşını getir Tesla’yı götür kampanyası

Elon Musk'a ait otomobil markası Tesla, arkadaşlarına yeni bir otomobil aldıran araç sahiplerine, ücretsiz Model 3 Performace çekilişine katılma hakkı veriyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’la ne görüştü? Bakan Kacır tüm detaylarıyla arka arkaya açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tesla ile SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın "Birçok sayıda Türk tedarikçi firmanın Tesla ile iş birliği içerisinde olduğunu ve Türkiye'nin Tesla yatırımı için en önemli adaylar arasında olacağını söylediğini" açıkladı.

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

Elon Musk dünyanın en zengini unvanını geri aldı!

Elon Musk, lüks tüketim ürünleri grubu LVMH'nin Başkanı Bernard Arnault'yu geride bırakarak yeniden "dünyanın en zengini" ünvanının sahibi oldu. İşte detaylar...

Elon Musk açıklamaları Haberi

Elon Musk açıklamaları

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, şirketin 2014'ten bu yana 'Starship' roketlerini geliştirdiği ve denemelerini yaptığı Teksas Boca Chica'da 'Starbase' isimli yeni bir şehir kurmak istediğini duyurdu.

Sputniknews'te yer alan habere göre, twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Musk, "Teksas'ta Starbase şehrini oluşturması, oradan Mars'a, ve dolayısıyla yıldızlara" ifadelerine yer verdi.

​Cameron County hakimi Eddie Trevine Jr. da, konuyla ilgili Insider'a yaptığı açıklamada şirket tarafından 'Starbase' şehri için resmen başvuru yapıldığını belirtti.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Elon Musk'ın Boca Chica Köyü'nü 'Starbase Şehri'ne dahil etme talebiyle ilgili olarak SpaceX tarafından resmen temasa geçildi ve bugün erken saatlerde Cameron İlçe Komiserleri Mahkemesi, SpaceX'in çabalarından haberdar edildi. SpaceX ve Elon Musk, bu yolu takip etmek istiyorsa, tüm eyalet yasalarına uymalıdırlar. Cameron County,...