28 / 03 / 2024

Elon Musk kripto para

Elon Musk kripto para

Dünyanın en zengin isimlerinden olan Tesla CEO'su Elon Musk, Shiba ve Floki Inu altcoinlerinin değer kazanmasını sağlayacak bir tweet paylaştı.

Elon Musk'ın serveti 2021'de 9.1 milyar dolar eridi!

Dünyanın en zengin insanlarından Elon Musk, son zamanlarda kripto para piyasalarına ilişkin yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekmişti. Elon Musk, dünyanın en zengin 2'nci kişisi unvanını kaybetti.

Milyarderler Endeksi açıklandı! Elon Musk tahtını kaptırdı!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre dünyanın en zenginlerinin yer aldığı ve açıklandığı listenin ilk sıralarında değişiklikler yaşnadı. Buna göre Elon Musk, Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin zirvesindeki yerini kaptırmış oldu. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos da birkaç gün ilk sırada yer alabildi.

Zenginler listesinde Elon Musk yerini Jensen Huang'a mı bırakıyor?

Nvidia CEO'su Jensen Huang dünyanın en zenginler listesinde 20 kişisinden biri olma yolunda. Öte yandan, Elon Musk'ın ise çeşitli sorunlar nedeni ile dünyanın en zengin insanı unvanı sallantıda.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor!

ABD'de milyarderlerin San Fransisco'nun kuzey bölgesine şehir kuracağını açıklaması üzerine gözler zenginlerin kendilerine kurmaya başladığı şehirlere çevrildi. İçlerinde Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor. İşte ayrıntılar...

2023'ün en çok kazanan milyarderleri belli oldu! Elon Musk, listenin başında...

Dünyanın en zenginleri 2023 yılında da servetlerine 1,5 trilyon dolar eklediler. Elon Musk 95 milyar dolar ile geçen senenin en çok kazanan milyarderi. İşte haberin merak edilen detayları...

İnsanlar ev almazsa kim neden inşaat yapsın? 

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, geçtiğimiz günlerde bir evi olmadığını ve arkadaşlarının boş odalarında kaldığını söylemişti. İşte sosyal medya X'e de konu olan o detaylar... 

Tesla, Türkiye'de fabrika açacak mı? İşte yanıtı

Milyarder iş adamı Elon Musk’ın şirketi Tesla’nın Türkiye’de fabrika kuracağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Tesla'nın Türkiye'ye fabrika kurması gibi bir planı olup olmadığı merak ediliyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

Elon Musk yine yaptı yapacağını: Tesla Model 3'e 8 bin dolar indirim!

Tesla, aylar süren bir aradan sonra Model 3 uzun menzilli sedanı, öncekine göre daha uygun bir fiyatla pazara sürmeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamalara göre, Model 3, geçen ağustosta belirlenen 57.990 dolarlık fiyat etiketinden, yaklaşık 8.000 dolar daha uyguna satılacak. İşte detaylar...

Elon Musk çıldırdı: Arkadaşını getir Tesla’yı götür kampanyası

Elon Musk'a ait otomobil markası Tesla, arkadaşlarına yeni bir otomobil aldıran araç sahiplerine, ücretsiz Model 3 Performace çekilişine katılma hakkı veriyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’la ne görüştü? Bakan Kacır tüm detaylarıyla arka arkaya açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tesla ile SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın "Birçok sayıda Türk tedarikçi firmanın Tesla ile iş birliği içerisinde olduğunu ve Türkiye'nin Tesla yatırımı için en önemli adaylar arasında olacağını söylediğini" açıkladı.

Elon Musk kripto para Haberi

Elon Musk kripto para

Dünyanın en zengin isimlerinden olan Tesla CEO'su Elon Musk, iki altcoini daha hareketlendirdi.  Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Elon Musk, pazartesi günü Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımında, Floki isimli Shiba Inu cinsi köpeğinin fotoğrafını yayınladı. 

Bu paylaşım sonrasında 2020'de ortaya çıkan ve Shiba Inu köpek cinsiyle aynı ismi taşıyan altcoindeki değerlenme yüzde 400 civarına yaklaştı. 

Son günlerin en çok dikkat çeken altcoini Shiba, artışını 10. günde de durdurmadı. 28 Eylül tarihinde başlayan ve hafif bir yükseliş serisi kaydeden Shiba, pazartesi gününden itibaren adeta çoştu.

4 Ekim'den sonraki günlerde Shiba'daki yükseliş yüzde 400'e yaklaşırken, piyasa hacmi 13 milyar doları aştı. 

Shiba, kripto sıralamasında 12.sıraya kadar çıkarken, fiyatından bir sıfır daha silinmesi öngörülüyor. Shiba, bugün saat 14.54 itibarıyla 0.00003349 dolardan işlem gördü.