25 / 04 / 2024

Elşan İbrahimov restoran

Elşan İbrahimov restoran

Tam 3 milyon dolara mal olan İstanbul’un ilk Azeri restoranı, Quzu önümüzdeki hafta Etiler’de hizmet vermeye başlıyor. Azeri işadamı Elşan İbrahimov'un açacağı restoran 3 milyon dolara mal oldu...

İkinci el otomobil piyasası çok durgun! Vatandaş bakıyor ama almıyor!

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar, enflasyon vatandaşların alım gücünün azalması otomobil piyasasını da olumsuz yönde etkiliyor. İkinci el otomobil piyasasında müthiş bir durgunluk yaşanıyor. 

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

İkinci el otomobil satışlarında balon patladı: Fiyatlar yüzde 10 geriledi!

Geçtiğimiz aylarda sıfır araç fiyatlarıyla yarışan ikinci el otomobil fiyatlarında balon patladı. Fiyatlar yüzde 10 gerileyerek, dengelenmeye başladı.

İkinci el konut fiyatlarında spekülasyona 349 bin TL ceza!

Gayrimenkul piyasasında fiyat spekülasyonu yapan kişiye 349 bin TL para cezası verildi. Ticaret Bakanı Yardımcısı Mahmut Gürcan, 2'nci el daire fiyatlarında köpük oluşturmaya çalışan spekülatörlerle mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalarda bir kişiye 349 bin TL idari para cezası uygulandı

İkinci el otomobil satışlarına kısıtlama getirildi! Cezası büyük...

Otomotiv piyasasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle ikinci el otomobil satışları ile ilgili devlet yeni uygulamaları hayata geçirmeye başladı.

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

İkinci el otoda en çok hangi araçlar satılıyor? İşte ikinci el otomobil raporu!

Arabam.com ikinci el oto pazarını araştırdı. Haziran ayı verilerini paylaşan ikinci el otomobil platformu arabam.com, satılık ilanı verilen otomobilleri motor gücü, modeli, yılı ve diğer özelliklerine göre inceledi.

Otomobil alacaklar elini çabuk tutsun! Bayram öncesi ikinci el otomobile yeni zam kapıda!

Seçim sonrasında yaşanan döviz kurundaki artış sıfır kilometre araç fiyatlarına zam olarak yansırken, ikinci el otomobil piyasasında da bu yönde büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Tunçel ve Kağan Tunçel ortaklığında kuruldu.

Seçim sonrası ikinci el otomobil fiyatları yüzde 15 arttı! Bayramdan sonra artış devam edecek mi?

​​​​​​​Döviz fiyatlarında meydana gelen artış araç fiyatlarına da yansıdı. Sıfır otomobillerdeki tedarik problemi sürerken Kurban Bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanırken, seçim sonrası fiyatların yaklaşık yüzde 15 arttığı ifade edildi.

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG T10X, süratle yolların yeni hakimi oldu. Başlangıçta 953 bin liralık etiketle tüketiciyle buluşan bu muhteşem aracın teslimatlarına yeni başlanmışken, ikinci el piyasası bile hızla şekillenmeye başladı.

İkinci el araba piyasasında büyük hareketlilik! Yüzde 100'e çıktı

İkinci el araba satışlarında beklenmedik bir hareketlilik yaşanıyor. Yüksek talep ve tedarik sorunlarından kaynaklı sıfır otomobil alamayan vatandaşlar mayıs ayının ortasından önce ikinci el otomobil almak için adeta zamanla yarışıyor.

Elşan İbrahimov restoran Haberi

Elşan İbrahimov restoran

İstanbul’da gıda sektöründe yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Sadece bizim ünlü işadamları değil, yabancılar da İstanbul’da gıda işine giriyor. Etiler’in hemen girişindeki iki katlı binada İstanbul’un ilk Azeri mutfağını servis eden restoran açılıyor. Azeri mutfağından çok çakmam ama açılmadan önce restoranın sahibi Elşan İbrahimov, test yemeğine davet etti. İlk Azeri yemekleri deneyimlemem çok eğlenceli geçti. Daha önce adını hiç duymadığım meyvelerden hazırlanan içecekler, yemekler masaya geldikçe hem Azerilerin yemek kültürünü keşfettim hem de ilginç ritüellerini öğrendikçe bu mutfağı çok sevdim. Mekanın kocaman bir bahçesi var. Meğer sadece restoran olarak değil, kafe ve bar olarak da hizmet verecekmiş. Ayda birkaç kez de özel partilere ev sahipliği yapacakmış.


Etler Azerbaycan’dan

Adından anlaşıldığı üzere et konusunda çok iddialılar. Özellikle de kuzu eti konusunda. Etler...