29 / 03 / 2024

Elvan Altuntaş utopya

Elvan Altuntaş utopya

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Aksoyer istifa ederek görevinden ayrıldı. Aksoyer'in koltuğuna Elvan Altuntaş oturdu...

Cengiz Aksoyer, Utopya Turizm İnşaat'tan ayrıldı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Aksoyer istifa ederek görevinden ayrıldı. Aksoyer'in koltuğuna Elvan Altuntaş oturdu...

Güzelbahçe Berkin Elvan Çocuk Parkı açıldı!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi’nin Yaka Mahallesi’nde yaptırdığı Berkin Elvan Çocuk Parkı muhteşem bir törenle hizmete girdi. Berkin Elvan’ın annesi ve babasının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

Lütfi Elvan, Akıllı Kent uygulamasını başlattı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, ‘ Akıllı Kent ’ uygulamasını başlattı. Elvan, Akıllı kent uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Lütfi Elvan: Twitter yöneticileri Türkiye'de ofis açsın!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Twitter yöneticilerinden Türkiye'de ofis açmalarını arzu ediyoruz" dedi. Elvan, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ı ziyaretinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Lütfi Elvan Ordu-Giresun Havalimanı'nı inceledi!

Lütfi Elvan, "12 yıl öncesine baktığımızda Türkiye'de çok sayıda atık havalimanı vardı. O havalimanlarında inekler otlatılıyordu ama biz bugün o havalimanlarını aktif duruma getirdik. Şimdi uçaklarımız iniyor, kalkıyor ve yolcularımız kullanıyor" dedi.

Lütfi Elvan Çorum'da çağrı merkezi açılışına katıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Katma değeri yüksek bir alan olan ekonomiye çarpan etkisine baktığımızda büyümeye kendi kapasitesinin yedi katı katkı sağlayan çağrı merkezlerini çok önemsiyoruz." dedi..

Bakan Elvan'dan Pamukkale Ekspresi müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2008 yılında seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin, 19 Ocak 2015'te Eskişehir'den yüksek hızlı tren (YHT) ile bağlantılı olarak seferlerine başlayacağını bildirdi.

Narlıdere Kaymakamı’ndan Berkin Elvan Sokağı’na veto!

İZMİR’in merkez Narlıdere İlçesi Belediye Meclisi’nin ' Yavuz Bingöl Sanat Sokağı ' ismini ' Berkin Elvan Sokağı ' olarak değiştirmesi kararı, Kaymakamı Ali Osman Canbaba tarafından veto edildi.

Lütfi Elvan: Öncelik sıralamamızda demiryolu yatırımları var!

Bakan Lütfi Elvan, Capital ve Ekonomist Dergileri öncülüğünde düzenlenen "CEO Club Buluşması"na katıldı. Programda konuşan Elvan, ulaşım altyapısı itibarıyla bugüne kadar birinci öncelikli alan olarak karayolu yatırımlarını gördüklerini ifade etti.

Lütfi Elvan Ulusal Akıllı Ulaşım Sistemi'ni tanıttı!

Bakan Elvan’ın verdiği bilgiye göre bütün yollar fiber optikle internete bağlanacak, tabelalar akıllı olacak. Araç içinde sürücüyü hata yaptığında uyaran akıllı sistemler ile karakutu da zorunlu olacak. Karakutu kaza ve yer bilgilerini anında verecek.

Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakan Elvan açıkladı...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'a üçüncü havalimanının yapılmasıyla Atatürk Havalimanı'nın durumunun ne olacağına ilişkin kafalardaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu. İşte açıklama...

Bakan Lütfi Elvan'dan 3 ile havaalanı müjdesi!

Bakan Elvan'dan Kapıkule'ye hızlı tren, 3 ile havaalanı müjdesi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havacılık sektörünün gelişmeye devam ettiğini söyledi...

Bakan Elvan'dan 3 ile havaalanı, Kapı Kule'ye hızlı tren müjdesi!

Türkiye genelinde havalimanı inşasına devam edileceğini belirten Elvan, “Yozgat’ta, Rize'de havalimanı yapacağız. Trakya’da da havalimanı yapacağız.” dedi. Elvan, hızlı trenin de Kapıkule'ye kadar getirileceğini söyledi.

Elvan Altuntaş utopya Haberi

Elvan Altuntaş utopya

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür değişikliği  hakkında açıklama yaptı.

Utopya Turizm İnşaat Genel Müdürü Cengiz Aksoyer 12 Kasım 2019 tarihi itibariyle istifa ederek görevinden ayrıldı.

Aynı tarihli Yönetim Kurulu kararı ile yerine Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Elvan Altuntaş getirildi.

Utopya Turizm İnşaat'ın KAP açıklaması: 
Şirketimiz Genel Müdürü Sn. Cengiz AKSOYER 12.11.2019 tarihi itibariyle istifa ederek görevinden ayrılmış bulunmaktadır. Aynı tarihli Yönetim Kurulu kararı ile yerine Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Sn. Elvan ALTUNTAŞ getirilmiştir. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.