25 / 04 / 2024

Elysium Art Şişlide satılmayı bekleyen 50 daire kaldı

Elysium Art Şişlide satılmayı bekleyen 50 daire kaldı

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat’ın, İstanbul’un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli’de inşa ettiği Elysium ART Şişli’de yer alan son 50 konutun satışı sürüyor.

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Boş tutulan evlere vergi artışı için hazırlık başladı: Hükümet kiralarda indirimi sağlayacak!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulamasının ardından, ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar katlandı. Hükümet boş tutulan evlere vergi artışı için düğmeye bastı. 

Fahiş kira artışları için düğmeye bastı! Artış işte bu modele göre yapılacak!

Türkiye'de 2. tur seçimleri için heyecanlı bekleyiş devam ederken hükümet kanadından da bir son dakika paylaşımı geldi... İşte detaylar...

Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Depremin ardından kira fiyatlarında fahiş yükselişe gidenlere ilişkin şikayetler gün geçtikçe çoğalıyor. Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

EYT’nin detayları şekillenmeye başlıyor! Emeklilik şartı için bu tabloda olabilirsiniz! Emeklilik için hemen buraya...

Milyonlarca vatandaş yıl sonunda netliğe kavuşması beklenen EYT ile ilgili kararları büyük bir heyecan ile bekliyor. EYT’de ‘kademli geçiş’ detay ise akıllarda soru işareti yaratıyor. İşte detaylar…

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında yüzde 80 artış! İşte detaylar!

Elektrik ve doğal gazdan oluşan enerji fiyatı üst sınırını yıllık yüzde 80 artış yaşadı. İşte haberin detayları!

İnşaat maliyetlerindeki artış iç pazardaki talebi düşürdü

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) verilerine göre, İnşaat Malzemeleri İmalat Sanayi Bileşik Endeks’i haziran ayında 0,05 puanlık düşüşle 74,76 puana indi. Yılın geri kalanına yönelik beklentiler de zayıfladı.

TBMM duyurdu! 121 memur alımı yapılacak En az lise mezunu ve KPSS 60 puan şartı! İşte ilanın detayları...

Türkiye Büyük Millet Meclisi memur alımı için ilan yayımladı. En az lise mezunu ve KPSS 60 puanı olan adalar için ilanın detayları belli oldu. İşte merak edilenler...

Çaya son iki ayda üç zam şoku! Yüzde 61.3'lük artış! İşte A101, ŞOK, Migros 7 temmuz 2022 güncel çay fiyat listesi...

Çay fiyatlarındaki artış devam ediyor. Mayıs ayında yüzde 43.7 zamlanan çaya bugün de yüzde 9.5 yeni zam geldi. Peki çay fiyatları ne kadar oldu? İşte A101, ŞOK, Migros 7 temmuz 2022 çay fiyat listesi...

Asgari ücrete zamda yeni oran! İşverene de büyük destek

Asgari ücrette temmuz artışı için taraflar arasındaki trafik hızlanırken, hükûmet, artış maliyetinden küçük işletmelerin etkilenmemesi için yeni bir destek planı için harekete geçiyor. Bu kapsamda, asgari ücrete temmuzda yüzde 25 civarında zam yapılması bekleniyor.

Asgari ücrete ek zam konusunun görüşüleceği son tarih belli oldu! Artış yüzde 40 açıklanmıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücrete ek zam çalışması hakkında yaptığı açıklamalardan sonra maaşlara yansıyacak artış için son kez toplantı yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenecek rakam kamuoyuna açıklanacak.

Elysium Art Şişlide satılmayı bekleyen 50 daire kaldı Haberi

Elysium Art Şişlide satılmayı bekleyen 50 daire kaldı

Bomonti Bira Fabrikası’nın renovasyonuyla İstanbul’da sanatın, müziğin ve eğlencenin gözde mekânı haline gelecek tarihi semtin yeni vizyonuna uygun Elysium Art Şişli yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.


Yüksek kira getirisi


Daha çok Avrupa’da kullanılan otel konsepti, ev sahiplerine istedikleri zaman oturum amaçlı kullanma ya da istedikleri zaman kiralama hakkı tanıması dolayısıyla yaşam ve yatırımı birleştiren bir sistem sunuyor. Bomonti ilçesinde yönetim planı otel konseptine uygun olan ilk ve tek rezidans projesi Elysium Art Şişli, yüksek kira getirisi ile güçlü bir yatırım fırsatı sağlıyor.


Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski...