27 / 04 / 2024

elysium residence şişli

elysium residence şişli

2004 yılında Ofton İnşaat'ın Şişli - Bomonti'de inşa edeceği Elysium Residence satışa sunulmuş. Toplam 234 dairenin bulunduğu site, Şişli'de 5 bin metrekarelik bir alanda kurulacakmış.

Bomonti residence ile dolacak!

İstanbul'un ilk sanayi bölgesi Bomonti'nin çehresi 2008 içinde birbiri ardına yükselecek rezidans ve otel projeleriyle değişecek. Bomonti'de hayata geçirdiği Elysium Residence Şişli projesiyle bir anlamda Bomonti'de değişime öncülük eden Ofton İnşaat'ın a

Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017...

Elysium Art Şişli'de 876 bin 500 TL'ye!

Ofton İnşaat imzası ile yükselen Elysium Art Şişli Projesi, İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılıyor. Projede satılık daire fiyatları 876 bin 500 TL'den başlıyor..

Elysium Art Şişli'de oturumlar Eylül'de başlayacak!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli projesinde teslimlerin bu yılın Eylül ayında yapılması öngörülüyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde daire seçenekleri bulunuyor.

Elysium Art Şişli'de teslimler Eylül'de!

İstanbul Şişli Bomonti’de hayata geçirilen Art Şişli projesi Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Sinpaş Queen Central Park Şişli satılık!

Sinpaş Queen Central Park Şişli satılık daire fiyatları 494 bin liradan başlıyor. Queen Central Park Residence projesinde daire teslimleri Eylül 2018'de yapılacak...

Elysium Art Şişli satış fiyatları listesi!

Elysium Art Şişli satış fiyatları listesi 977 bin 250 TL'den başlıyor. Ofton İnşaat imzasını taşıyan Elysium Art Şişli projesinde daireler bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

Elysium Art Şişli Eylül'de teslim edilecek!

Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.

Elysium Art Şişli’de daireler 748 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ofton İnşaat’ın hayata geçirdiği Elysium Art Şişli projesi, 26 katlı tek bir blok olarak 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Elysium Art Şişli’de fiyatlar 748 bin 250 TL'den başlangıç gösteriyor.

Elysium Art Şişli'de son 50 daire!

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı. Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak yapılan Elysium Art Şişli, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor.

Elysium Art Şişli'de son 50 daire satışta!

Gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuan'nda projelerini tanıttı. Bu projelerden biri Elysium Art Şişli. Proje, 2016'nın üçüncü çeyreğinde teslim edilecek.

Propa Plus Şişli teslim tarihi!

Propa Plus Residence'de dairelerin alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul Şişli Zincirlikuyu bölgesinde hayata geçiriliyor. İşte Propa Plus Şişli teslim tarihi...

Şişli Propa Plus ödeme planı!

Şişli Propa Plus ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor. Propa İnşaat imzasını taşıyan Propa Plus Residence projesinde rezidans daire fiyatları 367 bin dolardan başlıyor...

elysium residence şişli Haberi

elysium residence şişli



Elysium Residence Şişli


Elysium Residence, İstanbul'un merkezi Şişli'de 5000 m2 alan üzerine çağımızın yüksek beklentilerine cevap verebilecek uluslararası teknik ve yaşam kriterlerine bağlı kalınarak hayata geçmektedir. 

Elysium Residence'de toplam 234 dairenin bulunduğu bloklar arasında konumlanan geniş avlu bahçeler, kent yaşamında hasretle aradığınız yeşil dokuya ulaşmamızı sağlamaktadır. İki ay gibi kısa süre içinde 73 adet evin satıldığı Elysium Residence'de tüm daireler, beyaz eşyalı ve tamamen bitirilmiş olarak teslim edilmektedir. Zemin ve bodrum katlarda bulunan alışveriş ve spor merkezleri Residence sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede olacaktır.


Elysium Residence, çevredeki alışveriş merkezleri, okul, sinema, tiyatro, sağlık merkezleri, metro ve toplu taşıma araçlarına...